Acest concurs a expirat în data de 2015-01-09. Vezi concursurile active aici.
Care este principalul beneficiu al chiuvetelor Franke?

In perioada sarbatorilor de iarna, bucataria ta este solicitata intens. Este acea perioada din an cand petreci mai mult timp in bucatarie pentru a pregati mancarurile traditionale pentru masa de Craciun. Aceasta inseamna ca ai nevoie atat de electrocasnicele incorporabile de la Franke, cat si de aparatul absorbant de umiditate, Ceresit Aero 360°.

Zilnic, tu si familia ta produceti 12 litri de apa, sub forma de vapori prin activitati casnice obisnuite, precum gatitul, iar in perioada sarbatorilor de iarna aceasta cantitate poate fi chiar mai mare. Din pacate, nu poti sa impiedici producerea vaporilor. Din fericire, poti sa tii sub control umiditatea excesiva. Aparatul absorbant de umiditate Ceresit Aero 360°, datorita sistemului 360° de absorbtie a umiditatii, te scapa de umiditatea ridicata din aer si neutralizeaza mirosurile neplacute din casa. Asadar, vei putea sa pregatesti mancarurile delicioase de sarbatori fara sa umpli casa de vapori si de mirosuri.

Participa la concurs in perioada 8.12 – 8.01.2014, raspunde corect la intrebarea "Care este principalul beneficiu al chiuvetelor Franke?" si poti castiga unul dintre cele 3 premii de la Franke si Ceresit Stop Umiditatii: Hota decorativa Franke; Chiuveta Franke; Crema si pasta inox Franke + aparatul Ceresit Aero 360°.