Acest concurs a expirat în data de 2015-01-29. Vezi concursurile active aici.
O postare preferata sa ne aratati indata!

2014 a fost un an în care v-am simțit aproape și în care comunitatea Riso Scotti România a devenit o familie.  Pentru a vă mulțumi, v-am pregătit un concurs special care să celebreze fiecare zi a anului ce tocmai a trecut.

Concursul “O postare preferată să ne arătați îndată!” se desfășoară între 19.01.2015 (ora 10:00) și 28.01.2015 (ora 12:00).

Pentru a participa la concurs este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul facebook.com, completat cu o adresă de email validă și nume / prenume reale (fie în adresa email-ului, fie în user-ul de Facebook).

Înscrierea în concurs se face prin Like la pagina Riso Scotti România și menționarea postării preferate de pe pagina de Facebook a Riso Scotti România în anul 2014, în comentariu la postare. Participanții vor trebui să își argumenteze alegerea și să facă trimitere către postarea preferată, folosind link.

Câștigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi desemnaţi pe data de 28.01.2015 (ora 16:00), în urma tragerii la sorți care va fi înregistrată și postată pe pagina de Facebook Riso Scotti România, în format video.

În urma acestui concurs, sunt oferite 3 premii:

  • Premiul I – 1 ulei de orez Riso Scotti, 1 lapte de orez Riso Scotti, 1 pachet orez Arlecchino, 1 pachet orez Bob cu Bob Lung, 1 pachet tartine orez Risette
  • Premiul II -  1 lapte de orez Riso Scotti, 1 pachet orez sălbatic Riso Scotti, 1 pachet Bob cu Bob Mare, 1 pachet tartine orez Risette
  • Premiul III – 1 pachet orez Basmati Riso Scotti, 1 pachet orez Bob cu Bob Rotund, 1 pachet tartine orez Risette