101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 mari premii constand in 25.000 lei fiecare, zilnic 1.000 de lei sau saptamanal o excursie culinara in Europa!

 admin  2014.09.14  Bani,Vacante,Trageri la sorti  2436

concurs Lay's

Caută pungile Lay’s cu rețete secrete, înscrie codul promotional de pe pungă și un nume de reteta ghicit de tine pe retetelays.ro sau prin SMS la 1828 (Valabil în rețelele Orange, Cosmote / Telekom și Vodafone, tarif normal.) și poți câștiga prin tragere la sorți:

  • unul dintre cele 3 mari premii constând în 25.000 lei fiecare, câte unul pentru fiecare Rețetă secretă (A, B și respectiv C)
  • pe zi câte un premiu constând în 1.000 lei
  • pe saptamana o excursie culinară în Europa

Marile premii pot fi castigate doar de cei care inscriu coduri corecte si ghicesc numele corect al uneia dintre cele 3 retete secrete Lay's.

Premiile pe zi și pe saptamana se acordă începând cu data de 22.09.2014, pentru toți cei care înscriu coduri corecte, nefiind condiționați de introducerea și/sau ghicirea numelui unei rețete secrete. Se acordă în total 67 de premii prin tragere la sorți. 

Promoția este valabilă în perioada 15.09.2014 – 16.11.2014, în limita stocului disponibil. Păstrează punga pentru validarea și ridicarea premiilor anunțate prin tragere la sorți.


PARTICIPA LA CONCURS

excursie culinara in Europa concursuri cu premii gusta ghiceste castiga concurs Lay's mari premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.