108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 flacoane de Vein Defense Cream!

 admin  2015.07.06  Health & Fitness,Trageri la sorti  995

concurs Secom

Vara, din cauza temperaturilor crescute, se accentueaza si problemele generate de circulatia periferica defectuasa, provocandu-ne senzatie de picioare grele, de arsura sau chiar durere. Putem ameliora aceste neplaceri evitand statul in picioare, imbracamintea stramta, incaltamintea incomoda sau baile fierbinti. Totodata, este recomandat sa adoptam un stil de viata sanatos care sa cuprinda o alimentatie bogata in vitamine, minerale si antioxidanti.

Produsul Vein Defense™ Cream are o formula complexa pe baza de extracte din plante medicinale, antioxidanti, vitamine si minerale contribuind la imbunatatirea manifestarilor insuficientei venoase si limfatice prin reducerea fragilitatii peretilor capilari, a inflamatiilor venoase, a senzatiei de picioare grele, glezne umflate, crampe musculare sau furnicaturi.

Vein Defense™ Cream se aplica usor datorita prezentarii sub forma de crema.

Participa si castiga unul dintre cele 3 flacoane de Vein Defense™ Cream
Perioada concurs: joi, 11 iunie 2015 - marți, 11 august 2015

Raspunde corect la intrebarea pe pagina de concurs si poti castiga unul dintre cele 3 tuburi de Vein Defense™ Cream puse in joc!


PARTICIPA LA CONCURS

Vein Defense concursuri online concurs Secom castiga concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.