Acest concurs a expirat în data de 2015-02-12. Vezi concursurile active aici.
Alege un aliat eficient si sporeste-ti imunitatea!

Iarna si-a intrat serios in drepturi si cautam tot mai multe metode pentru a ne intari sistemul imunitar care sa ne protejeze de viroze. Pentru aceasta este important sa stim ca un organism sanatos, datorita memoriei imunitare, este capabil sa lupte cu inamicii veniti din exterior. Limfocitele, celulele care ne apara de infectii, au capacitatea de a pastra in memorie structura unui microb si, in momentul in care il recunoaste, produce anticorpul necesar pentru a-l elimina din organism. Din pacate, organismul nostru nu poate lupta la nesfarsit cu virusurile si bateriile care il ataca, fara o sustinere puternica din exterior. Pentru a-l sustine, putem apela cu incredre la produsul SystemWell® Ultimate Immunity™, de la Secom®.

Cu o formula complexa ce contine peste 30 de ingredient: vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicianle, probiotice si prebiotice, produsul SystemWell® Ultimate Immunity™, de la Secom®, intareste toate componentele sistemului imunitar, actionand asupra sistemelor circulator, limfatic, respirator, epidermic, sistemic, celular si digestiv. Cand toate acestea sunt in armonie, apararea organismului este perfecta.

Participa si castiga unul dintre cele 3 flacoane de SystemWell® Ultimate Immunity™!

Perioada concurs: miercuri, 7 ianuarie 2015 - 11 februarie 2015.

Raspunde corect la intrebarea "Asupra caror sisteme actioneaza produsul SystemWell® Ultimate Immunity™, de la Secom®?" si poti castiga unul dintre cele 3 flacoane de SystemWell® Ultimate Immunity™ puse in joc!