76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 flacoane de SystemWell Ultimate Immunity!

 admin  2015.01.14  Health & Fitness,Trageri la sorti  662

concurs Secom

Iarna si-a intrat serios in drepturi si cautam tot mai multe metode pentru a ne intari sistemul imunitar care sa ne protejeze de viroze. Pentru aceasta este important sa stim ca un organism sanatos, datorita memoriei imunitare, este capabil sa lupte cu inamicii veniti din exterior. Limfocitele, celulele care ne apara de infectii, au capacitatea de a pastra in memorie structura unui microb si, in momentul in care il recunoaste, produce anticorpul necesar pentru a-l elimina din organism. Din pacate, organismul nostru nu poate lupta la nesfarsit cu virusurile si bateriile care il ataca, fara o sustinere puternica din exterior. Pentru a-l sustine, putem apela cu incredre la produsul SystemWell® Ultimate Immunity™, de la Secom®.

Cu o formula complexa ce contine peste 30 de ingredient: vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicianle, probiotice si prebiotice, produsul SystemWell® Ultimate Immunity™, de la Secom®, intareste toate componentele sistemului imunitar, actionand asupra sistemelor circulator, limfatic, respirator, epidermic, sistemic, celular si digestiv. Cand toate acestea sunt in armonie, apararea organismului este perfecta.

Participa si castiga unul dintre cele 3 flacoane de SystemWell® Ultimate Immunity™!

Perioada concurs: miercuri, 7 ianuarie 2015 - 11 februarie 2015.

Raspunde corect la intrebarea "Asupra caror sisteme actioneaza produsul SystemWell® Ultimate Immunity™, de la Secom®?" si poti castiga unul dintre cele 3 flacoane de SystemWell® Ultimate Immunity™ puse in joc!


PARTICIPA LA CONCURS

SystemWell Ultimate Immunity concursuri online imunitate