Acest concurs a expirat în data de 2015-01-22. Vezi concursurile active aici.
Scapa de durerile osteoarticulare pe timpul iernii!

Daca suferi de dureri osteoarticulare, cu siguranta iarna nu este anotimpul tau preferat. Temperaturile scazute, umezeala, mersul incordat pe gheata sau prin zapada iti provoaca un discomfort la nivelul incheieturilor, limitandu-ti miscarile. Durerea este resimtita mai intens la nivelul incheieturilor deoarece tesuturile care articuleaza scheletul sunt mult mai puternic inervate decat oasele.

MSM 750mg contine 5 ingrediente naturale: MSM (OptiMSM® – ingredient patentat de Bergstrom Nutrition, lider mondial in productia de MSM) si extracte din gheara diavolului, curcuma, boswellia si gheara matei). Cele 5 ingrediente ale MSM 750mg contribuie la imbunatatirea structurii si mobilitatii articulare, reducand durerile osteoarticulare si musculare, si ajuta la protejarea cartilajelor, a tendoanelor, a ligamentelor si a oaselor fara a afecta mucoasa gastrointestinala.

Participa si castiga unul dintre cele 3 flacoane de MSM 750mg

Perioada concurs: vineri, 19 decembrie 2014 - 21 ianuarie 2015.

Raspunde corect la intrebarea "Care dintre urmatoarele ingrediente se regasesc in compozitia produsului MSM 750mg de la Secom®?" si poti castiga unul dintre cele 3 flacoane de MSM 750mg puse in joc!