108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 flacoane de Alive!

 admin  2016.01.09  Diverse,Health & Fitness,Trageri la sorti  1442

concurs Secom

Care este fructul tău preferat pentru o gustare sănătoasă, plină de energie? Răspunde la întrebare și poți câștiga unul dintre cele 3 flacoane de Alive!™ puse în joc.

  • a) Căpșuna, bogată în vitaminele A, B, C și minerale precum calciu, magneziu, fosfor și potasiu
  • b) Strugurele, bogat în vitaminele A, B, C, D, E și minerale precum calciu, fosfor, sodiu, magneziu și potasiu
  • c) Portocala, bogată în vitaminele B, C și minerale precum calciu, magneziu, potasiu și fier

Toate cele 3 fructe aflate acum în competiție pentru gustarea ta preferată, care te ajută să continui ziua cu energie și entuziasm, fac parte din Mega-Nutrientul pentru energie Alive!™, alături de alte extracte din fructe, legume și plante verzi, vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grași Omega 3/6/9, extracte din ciuperci medicinale, antioxidanți și enzime digestive.

Cine va câștiga? Lasă răspunsul tău într-un comentariu la postarea de concurs și intră în competiție. Perioada concursului este 11 – 24 ianuarie 2016. Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți și anunțați aici în termen de zece zile lucrătoare de la încheierea concursului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Secom castiga premii flacon de Alive fructul tau preferatNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.