Acest concurs a expirat în data de 2015-07-23. Vezi concursurile active aici.
Inscrie-te aici pentru a castiga unul dintre cele 3 epilatoare Rowenta Flower Love!

Vara este anotimpul pielii perfecte, de aceea Marie Claire îți vine în ajutor cu un concurs în care poți câștiga unul dintre cele 3 epilatoare Rowenta Flower Love.

Gama de epilatoare Flower Love transformă epilatul într-un răsfăț. Vei fi mereu pregătită pentru plimbare, iar concediile vor fi perfecte ca picioarele tale, pentru că epilatoarele Flower Love dispun de 24 de pensete cu forma Y de înaltă eficiență pentru îndepărtarea chiar și a celor mai mici fire de păr, de accesoriu de precizie pentru un contur perfect, accesoriu ce permite poziționarea aparatului pe piele la un anumit unghi pentru mai mult confort și accesoriu care are încorporate bile de masaj, ca să te bucuri de o sesiune plăcută de epilare.

Cum te înscrii?

Marie Claire pune în concurs 3 epilatoare Rowenta Flower Love, pentru o piele prefectă toată vara. Unul dintre acestea poate fi al tău dacă te înscrii în formularul de concurs de mai jos. Tot ce trebuie să faci este să postezi pe pagina ta personală de facebook o poză care să inspire ideea de piele perfectă toată vara, însoțită de #marieclaire #smoothskin #rowentaforeml și să înscrii link-ul postarii în formular, alături de datele tale personale.

Atenție, profilul tău trebuie să fie public, pentru a putea vizualiza postarea și pentru a putea fi luată în considerare. Pozele pot fi cu tine sau o poză inspirațională. Cele mai reușite postări vor fi share-uite și pe pagina de facebook și contul de Instagram Marie Claire România.

Concurs se desfasoara in perioada 8 - 22 iulie 2015.

Fiecare participantă se poate înscrie o singură dată la concurs, cu o singură postare. Dacă vă veți înscrie cu mai multe postari vom lua în considerare doar prima variantă propusă.

Extragerea celor 3 câștigătoare va avea loc pe 23 iulie 2015, când le vom anunța și în postarea din concurs.