Acest concurs a expirat în data de 2016-12-24. Vezi concursurile active aici.
Creaza o felicitare cool si poti castiga unul dintre cele 3 baxuri de Alfers Cocos!

Campania “Fulguiala de urari” si se deruleaza incepand la data de 14.12.2016 (ora 09:00), pana la data de 23.12.2016 inclusiv (ora 23:59), pe teritoriul intregii tari.

Pentru a participa la prezenta campanie desfasurata pe pagina de Facebook, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • Sa aiba un cont in reteaua de socializare Facebook in perioda desfasurarii concursului;
  • Pentru a participa la concursul “Fulguiala de urari” un utilizator trebuie sa intre in aplicatia “Fulguiala de urari” sa dea click pe “spre felicitare”, sa uploadeze imaginea cu el, apoi sa scrie o urare, sa introduca datele in formular si sa dea share pe FB – intra in tragerea la sorti.
  • Este obligatoriu ca toti participanti sa urmeze/completeze toti pasii, inclusiv share la felicitare, pentru a intra in tragerea la sorti.

Un user poate participa o singura data cu o singura sansa in tragerea la sorti, dar poate continua sa se joace cu app-ul si sa mai creeze si alte felicitari dar fara sa mai aiba sanse aditionale in concurs.

In cadrul acestui concurs vom avea 3 baxuri Alfers cocos (un bax contine 10 pungi Alfers cocos).

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti in data de 28.12.2016. Castigatori vor fi contactati telefonic pentru confirmare si pentru adresa de livrare a premiilor.

In maximum 3 zile lucratoare de la finalul concursului vom anunta castigatorii pe pagina de Facebook Alfers printr-un comentariu oficial la postarea oficiala a concursului.