Acest concurs a expirat în data de 2015-11-21. Vezi concursurile active aici.
Cumparaturi 100% romanesti in Carrefour Hypermarket.

Campania va incepe la data de 05 noiembrie 2015 si se va incheia pe 20 noiembrie 2015, in toate magazinele din reteaua Carrefour Hypermarket unde se comercializeaza produsele participante in campanie, de pe teritoriul Romaniei, pe durata programului de functionare a respectivelor magazine. Toate magazinele participante participante sunt semnalizate cu materiale promotionale de informare a consumatorilor plasate in magazin privind campania.

La aceasta campanie participa toate produsele de bere marca Bucegi, comercializate in magazinele participante la campanie.

Consumatorul care achizitioneaza din magazinele participante minim un produs, din produsele participante Bucegi, in oricare dintre magazinele participante, consumatorul are dreptul de a participa la campanie.

Pentru a participa la prezenta campanie, cumparatorul, trebuie sa trimita, in perioada de desfasurare a campaniei, prin SMS la numarul 1890 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom) numele magazinului participant si numarul bonului de casa (de ex Carrefour Hypermarket 12345). Fiecare consumator participant va primi, dupa caz, unul din cele 3 mesaje de raspuns:

  1. "Multumim, participarea ta a fost inregistrata";
  2. "Ai inscris deja acest numar de bon!";
  3. „Pentru a participa la Campania Bucegi te rugam sa ne trimiti numele magazinului si numarul bonului de casa, pe care se regasesc produse marca Bucegi conform Regulamentului! Mai multe detalii pe www.bereabucegi.ro";

Toti participanti care s-au inscris in campanie, achizitionand produsele participante in perioada campaniei si din magazinele participante vor intra in tragerile la sorti pentru unul din cele 275 de vouchere in valoare de 100 RON fiecare, valabile numai in reteaua de magazine Carrefour Hypermarket.

Premiile oferite pentru aceasta campanie sunt 275 de vouchere in valoare de 100 RON fiecare, valabile numai in reteaua de magazine Carrefour Hypermarket.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatoriilor se vor efectua in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea campaniei.  Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatoriilor se va efectua dupa cum urmeaza:

  • din participanti inscrisi in perioada 5 - 12 noiembrie - se va efectua in data de 13 noiembrie 2015 o tragere la sorti in care se var desemna 69 de castigatori si 69 de rezerve;
  • din participanti inscrisi in perioada 13 - 20 noiembrie se va efectua in data de 23 noiembrie 2015 o tragere la sorti in care se var desemna 69 de castigatori si 69 de rezerve;