105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 275 de vouchere in valoare de 100 RON fiecare!

 admin  12.11.2015  Vouchere,Trageri la sorti  1520

concurs Carrefour

Campania va incepe la data de 05 noiembrie 2015 si se va incheia pe 20 noiembrie 2015, in toate magazinele din reteaua Carrefour Hypermarket unde se comercializeaza produsele participante in campanie, de pe teritoriul Romaniei, pe durata programului de functionare a respectivelor magazine. Toate magazinele participante participante sunt semnalizate cu materiale promotionale de informare a consumatorilor plasate in magazin privind campania.

La aceasta campanie participa toate produsele de bere marca Bucegi, comercializate in magazinele participante la campanie.

Consumatorul care achizitioneaza din magazinele participante minim un produs, din produsele participante Bucegi, in oricare dintre magazinele participante, consumatorul are dreptul de a participa la campanie.

Pentru a participa la prezenta campanie, cumparatorul, trebuie sa trimita, in perioada de desfasurare a campaniei, prin SMS la numarul 1890 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom) numele magazinului participant si numarul bonului de casa (de ex Carrefour Hypermarket 12345). Fiecare consumator participant va primi, dupa caz, unul din cele 3 mesaje de raspuns:

  1. "Multumim, participarea ta a fost inregistrata";
  2. "Ai inscris deja acest numar de bon!";
  3. „Pentru a participa la Campania Bucegi te rugam sa ne trimiti numele magazinului si numarul bonului de casa, pe care se regasesc produse marca Bucegi conform Regulamentului! Mai multe detalii pe www.bereabucegi.ro";

Toti participanti care s-au inscris in campanie, achizitionand produsele participante in perioada campaniei si din magazinele participante vor intra in tragerile la sorti pentru unul din cele 275 de vouchere in valoare de 100 RON fiecare, valabile numai in reteaua de magazine Carrefour Hypermarket.

Premiile oferite pentru aceasta campanie sunt 275 de vouchere in valoare de 100 RON fiecare, valabile numai in reteaua de magazine Carrefour Hypermarket.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatoriilor se vor efectua in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea campaniei. Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatoriilor se va efectua dupa cum urmeaza:

  • din participanti inscrisi in perioada 5 - 12 noiembrie - se va efectua in data de 13 noiembrie 2015 o tragere la sorti in care se var desemna 69 de castigatori si 69 de rezerve;
  • din participanti inscrisi in perioada 13 - 20 noiembrie se va efectua in data de 23 noiembrie 2015 o tragere la sorti in care se var desemna 69 de castigatori si 69 de rezerve;

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Carrefour castiga premii castiga voucher concurs Bucegi


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail