108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 27 invitatii de doua persoane la concertul aniversar Teo 20 ani de radio si televiziune!

 admin  2015.01.30  Trageri la sorti,Invitatii  1319

concurs Teo

Concursul se desfasoara in perioada 30.01.2015 – 11.02.2015.

In Perioada Concursului, participantii trebuie sa intre pe pagina de Facebook a emisiunii Teo Show sau pe pagina de Facebook a Kanal D Romania si sa raspunda corect, printr-un comentariu, la intrebarea zilei, de luni pana vineri, in perioada Concursului.

Intrebarile se vor stabili zilnic, din continutul emisiunii Teo Show din ziua respectiva si se vor afisa in intervalul orar in care se difuzeaza emisiunea Teo Show (luni-vineri, 16:45 – 18:45).

Participantii pot raspunde la intrebarea zilei din momentul in carea aceasta se afiseaza si pana la ora 24:00 in ziua respectiva.  

Castigatorii fiecarei zile vor fi alesi prin tragere la sorti electronica dintre participantii care au dat raspunsul corect. Fiecare tragere la sorti va avea loc in ziua urmatoare celei in care a fost afisata intrebarea respectiva (pentru intrebarea afisata intr-o zi de vineri, tragerea la sorti se va efectua in urmatoarea zi de luni).

Castigatorii fiecarei zile (etape de concurs) se vor publica pe pagina de Facebook a Kanal D Romania si a emisiunii Teo Show in ziua urmatoare celei in care a fost afisata intrebarea respectiva, dupa efectuarea tragerii la sorti, inainte de ora inceperii emisiunii Teo Show.

Organizatorul va acorda 3 premii/zi de concurs.

Premiile acordate:

  • 27 invitatii de doua persoane la concertul aniversar Teo 20 ani de radio si televiziune, care va avea loc in data de 14 februarie 2015, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00.

Pentru claritate, un premiu consta intr-o invitatie de doua persoane la concertul aniversar Teo 20 ani de radio si televiziune.


PARTICIPA LA CONCURS

Teo 20 ani concursuri online 14 februarie 2015 Sala Palatului La multi ani, Teo!Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.