Acest concurs a expirat în data de 2015-02-12. Vezi concursurile active aici.
Esti fan Teo? Acum ai ocazia sa te intalnesti cu ea!

Concursul se desfasoara in perioada 30.01.2015 – 11.02.2015.

In Perioada Concursului, participantii trebuie sa intre pe pagina de Facebook a emisiunii Teo Show sau pe pagina de Facebook a Kanal D Romania si sa raspunda corect, printr-un comentariu, la intrebarea zilei, de luni pana vineri, in perioada Concursului.

Intrebarile se vor stabili zilnic, din continutul emisiunii Teo Show din ziua respectiva si se vor afisa in intervalul orar in care se difuzeaza emisiunea Teo Show (luni-vineri, 16:45 – 18:45).

Participantii pot raspunde la intrebarea zilei din momentul in carea aceasta se afiseaza si pana la ora 24:00 in ziua respectiva.  

Castigatorii fiecarei zile vor fi alesi prin tragere la sorti electronica dintre participantii care au dat raspunsul corect. Fiecare tragere la sorti va avea loc in ziua urmatoare celei in care a fost afisata intrebarea respectiva (pentru intrebarea afisata intr-o zi de vineri, tragerea la sorti se va efectua in urmatoarea zi de luni).

Castigatorii fiecarei zile (etape de concurs) se vor publica pe pagina de Facebook a Kanal D Romania si a emisiunii Teo Show in ziua urmatoare celei in care a fost afisata intrebarea respectiva, dupa efectuarea tragerii la sorti, inainte de ora inceperii emisiunii Teo Show.

Organizatorul va acorda 3 premii/zi de concurs.

Premiile acordate:

  • 27 invitatii de doua persoane la concertul aniversar Teo 20 ani de radio si televiziune, care va avea loc in data de 14 februarie 2015, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00.

Pentru claritate, un premiu consta intr-o invitatie de doua persoane la concertul aniversar Teo 20 ani de radio si televiziune.