Acest concurs a expirat în data de 2015-11-06. Vezi concursurile active aici.
Gust nemtesc pe placul romanului.

Concursul  „Gust nemtesc pe  placul romanului”  se va desfasura in perioada 2 octombrie 2015 – 5 noiembrie 2015 .

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa acceseze website-ul mcdonalds.ro.
  • Sa acceseze sectiunea din website-ul mcdonalds.ro dedicata concursului „Gust nemtesc pe placul romanului”.
  • Odata accesata sectiunea din website-ul mcdonalds.ro dedicata concursului „Gust nemtesc pe placul romanului”, utilizatorul va avea ocazia sa exerseze anumite cuvinte in limba germana referitoare la gustul celor doua sandvisuri ale Campaniei: sandvisul Saxon cu vita, respectiv sandvisul Bavarez cu carnati, oferite prin intermediul unor exemple mentionate in sectiunea „Cum castig”.
  • In sectiunea „Cum castig”, utilizatorului i se vor afisa aceste exemple scurte de cuvinte/ expresii din limba germana; pentru a parcurge toate expresiile oferite cu scopul de a il ajuta pe utilizator sa exerseze limba germana “pe placul romanului”, utilizatorul trebuie sa dea click pe butonul next “>”.
  • La finalul acestor scurte exemple de expresii din limba germana “pe placul romanului”, utilizatorul va fi invitat sa se inscrie in concurs: acesta va trebui sa creeze un filmulet scurt, de cel putin 15 secunde si maxim 20 secunde, in care sa descrie, plecand de la expresiile si cuvintele folosite in exemple, noile sandvisuri in editia limitata marca McDonald’s: sandvis Saxon cu vita, respectiv sandvis Bavarez cu carnati.
  • Pentru a inscrie filmuletul in concurs, utilizatorul va trebui sa completeze un formular de participare care poate fi accesat la click pe butonul „Intra in concurs” si care cuprinde urmatoarele date: nume, prenume, adresa valida de e-mail; de asemenea, formularul de participare mai include un camp denumit “Link YouTube” care trebuie completat de utilizator cu link-ul de YouTube al filmuletului realizat de el insusi, al carui continut este descris la punctul anterior.
    • Pasii pe care va trebui sa ii parcurga un user pentru a completa si acest ultim camp din formularul de participare sunt urmatorii:
    • userul trebuie sa detina un cont de YouTube sau sa detina un cont Gmail cu care sa se logheze pe platforma YouTube;
    • odata logat, user-ul trebuie sa uploadeze/ incarce filmuletul creat de el insusi;
    • filmuletul urcat de user pe canalul YouTube trebuie sa aiba cel putin 15 secunde si maxim 20 secunde si sa tina cont de tema concursului descrisa anterior;
    • dupa ce filmuletul este uploadat pe canalul YouTube, user-ul va trebui sa copieze link-ul acestui filmulet in campul din formularul de participare denumit “Link YouTube”.
  • Dupa completarea celor 4 campuri aferente formularului de participare, utilizatorul poate finaliza inscrierea lui in Concurs prin apasarea butonului “Trimite”, insa nu inainte de a citi prezentul Regulament al acestei Campanii si de a bifa casuta obligatorie referitoare la acesta, care atesta faptul ca user-ul a citit si este de acord cu mecanismul Concursului.
  • Un utilizator se poate inscrie in concurs la click pe butonul „Intra in concurs” prezent in toate paginile site-ului; insa, pentru o mai buna intelegere a mecanismului acestui concurs, recomandam urmarirea cu atentie a pasilor descrisi in sectiunea „Cum castig”.
  • Dupa finalizarea procesului de inscriere, filmuletul uploadat de utilizator va intra in procesul de moderare.
  • Dupa finalizarea procesului de moderare, daca filmuletul inscris de participant va fi aprobat, acesta va aparea in galeria de filmulete din site-ul McDonald’s destinata acestui Concurs.

In acest Concurs vor fi acceptate exclusiv materialele care includ in mod integral aspectele solicitate, si anume: un filmulet scurt incarcat de user pe YouTube, de cel putin 15 secunde si maxim 20 secunde, in care user-ul sa descrie, plecand de la expresiile si cuvintele folosite in exemplele initiale, noile sandvisuri in editia limitata marca McDonald’s: sandvis Saxon cu vita, respectiv sandvis Bavarez cu carnati.

In cadrul acestui Concurs, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 250 de premii constand in cate un sandvis editie limitata (125 sandvis-uri “Saxon cu vita”, respectiv 125 sandvis-uri “Bavarez cu carnati”).

Premiul se ridica din orice restaurant McDonald’s in perioada 09 noiembrie 2015 – 30 noiembrie 2015 inclusiv (pana la ora inchiderii restaurantului respectiv).

Concursul se va desfasura saptamanal in perioada 2 Octombrie – 5 Noiembrie, astfel:

  • perioada 2 Octombrie (ora 10:00) - 9 Octombrie (ora 10:00): vor fi declarati castigatori primii 25 de participanti care respecta mecanismul detaliat anterior; castigatorii vor fi anuntati in cursul zilei de 9 Octombrie 2015.
  • perioada 9 Octombrie (ora 10:01) - 16 Octombrie (ora 10:00): vor fi declarati castigatori primii 25 de participanti care respecta mecanismul detaliat anterior; castigatorii vor fi anuntati in cursul zilei de 16 Octombrie 2015.
  • perioada 16 Octombrie (ora 10:01) - 23 Octombrie (ora 10:00): vor fi declarati castigatori primii 25 de participanti care respecta mecanismul detaliat anterior; castigatorii vor fi anuntati in cursul zilei de 23 Octombrie 2015.
  • peioada 23 Octombrie (ore 10:01) - 30 Octombrie (ora 10:00): vor fi declarati castigatori primii 25 de participanti care respecta mecanismul detaliat anterior; castigatorii vor fi anuntati in cursul zilei de 30 Octombrie 2015.
  • perioada 30 Octombrie (ora 10:01) – 5 Noiembrie (ora 17:00): vor fi declarati castigatori primii 25 de participanti care respecta mecanismul detaliat anterior; castigatorii vor fi anuntati in cursul zilei de 5 Noiembrie 2015.

In fiecare dintre cele 5 intervale mentionate mai sus se vor lua in calcul doar inscrierile inregistrate in acea perioada; premiile oferite saptamanal constau in 50 de sandvisuri si vor fi oferite primilor 25 de participanti al caror filmulet a inregistrat cele mai multe view-uri (fiecare persoana va primi cele doua sandvisuri: sandvis Saxon cu vita, respectiv sandvis Bavarez cu carnati).