Acest concurs a expirat în data de 2015-03-12. Vezi concursurile active aici.
De ziua ta, ofera-ti un cadou cu stil!

Campania "De ziua ta, ofera-ti un cadou cu stil!" este organizata si se desfasoara in perioada: 26.02.2015 ora 00.00.00 (ora Romaniei) - 11.03.2015 ara 23:59:59 (ora Romaniei), pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele / spatiile comerciale apartinand societatii Carrefour Romania S.A. ce comercializeaza produsele participante.

La aceasta Campanie participa toate produsele din gama Taft, Palette, Gliss, Fa (cu exceptia sapunului solid), disponibile la vanzare in magazinele participante.

ln vederea participarii la Promotie, participantii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  • Sa achizitioneze, in perioada campaniei promotionale, minimum 2 produse participante, pe acelasi bon fiscal, si sa pastreze bonul fiscal primit, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma si demonstra detinerea acestuia.
  • Sa inscrie in perioada campaniei atat numarul si data bonului fiscal care atesta achizitionarea produselor participante, textul „Carrefour", cat si numele si prenumele participantului prin SMS, la numarul 1854 (numarul 1854 fiind unul cu tarif normal, numar valabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom).
  • Un mesaj SMS trebuie sa contina un singur numar de bon fiscal, o singura data, denumirea „Carrefour" si numele si prenumele unui singur participant (exemplu: 34 17.02.2015 CARREFOUR, Gheorghe Mihai).

Sunt acceptate ca valide, mesajele care contin si urmatoarele semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula.

Participantul va primi un SMS de raspuns care confirma inscrierea sa in campania promotionala sau care il informeaza cu privire la faptul ca mesajul transmis este incomplet / incorect.

Bonul fiscal trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator, dar incadrandu-se in perioada promotiei.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta cumpararea a minimum doua produse participante in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel transmis prin SMS.

Un participant are dreptul sa inscrie in campanie maximum 5 bonuri fiscale pe zi, inscrierile facandu-se prin SMS.

ln cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • 25 bucati vouchere de cumparaturi din magazinele H&M, fiecare, in valoare de maximum 300 Lei fara TVA.

Voucherele pot fi folosite pentru cumparaturi in toate magazinele H&M aflate pe teritoriul Romaniei, in perioada 01.03.2015 - 01.03.2017. 

Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorti si va avea loc la sediul organizatorului, la data de 13.03.2015.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.