108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 200 de tricouri Ursus cu motive romanesti!

 admin  2015.11.29  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  2297

concurs Ursus

Campania promotionala „Cinste lor, cinste romanilor” este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 27.11.2015, ora 12:00 - 06.12.2015, ora 23:59, inclusiv (ora Romaniei).

Pentru a participa la prezenta campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • sa acceseze pagina momente.cool si sa completeze formularul de date personale cu: nume si prenume, telefon, email;
  • sa faca o fotografie care sa includa orice produs din gama Ursus si culorile rosu, galben si albastru;
  • sa incarce fotografia realizata, pe pagina campaniei;
  • sa finalizeze inscrierea prin accesarea butonului „Urca poza”;

Un participant se poate inscrie de mai multe ori in competitie, dar cu fotografii diferite. Aprobarea unui material se va face in cel mai scurt termen posibil, dar nu mai tarziu de 3 zile lucratoare de la trimiterea sa de catre un Participant. 

In cadrul campaniei promotionale, premiile oferite prin tragere la sorti constau in:

  • 200 x Tricou Ursus

In data de 09 decembrie 2015 se vor trage la sorti 200 de castigatori. Vor intra in tragere la sorti toate inscrierile valide din perioada 27.11 - 06.12.2015. Pentru fiecare fotografie inscrisa in concurs un participant va primi o sansa pentru tragerea la sorti.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Ursus castiga premii tricouri Ursus castiga tricou concurs 1 decembrieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.