105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Campanie: Castiga unul dintre cele 200 de kit-uri de testare Perspirex!

 admin  2018.07.21  Diverse,Health & Fitness,Promotii,Castig instant  1269

campanie BUZZStore

Perspirex – antiperspirantul în care poți avea încredere vara asta!

Daca antiperspirantul tau nu te mentine uscat, incearca ceva nou care functioneaza cu adevarat. Formula unica si patenta Perspirex este dovedita clinic si ofera protectie reala si de lunga durata impotriva transpiratiei si mirosului neplacut.

Inscrie-te acum in campania de testare Buzz Store si poti fi selectionat pentru a primi acasa, gratuit, kit-ul Perspirex.

In campanie sunt disponibile 200 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 09 iulie - 31 august 2018.

Participa acum la campania de testare BuzzStore-Persil. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici aici - esti la un click distanta!

Completeaza chestionarul de selectie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!

Sunt selectati acei Buzzeri al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare.

BUZZStore este prilejul de intalnire intre consumatorii obisnuiti, lideri de opinie in grupurile lor de prieteni, si marcile lor preferate. Pentru comunitatea noastra de ambasadori de brand in continua crestere, oferim spre testare, in mod gratuit, in schimbul unei opinii sincere, cele mai noi produse si servicii de pe piata.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online campanie BUZZStore castiga premii incearca gratuit Perspirex antiperspirant Perspirex kit de testare testeaza Perspirex kit PerspirexNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.