Acest concurs a expirat în data de 2015-05-01. Vezi concursurile active aici.
Ariel aduce stiinta ingrijirii hainelor in magazinele Depot 96 in luna aprilie.

În perioada 9 – 22 aprilie 2015, Ariel Pudră Lichidă este cadoul tău pentru cumpărături de minim 200 RON, în magazinele Depot 96, în plus, participând la concursul online, poți câștiga unul dintre cele 20 de premii oferite de Ariel.

Pentru prima dată, inovația Ariel Pudră Lichidă se află în același loc din care îți cumperi și hainele. Ariel și Depot 96 lansează un parteneriat prin care le oferă clientelor lanțului de magazine cel mai nou produs Ariel, însoțit de sfaturi pentru o mai bună îngrijire a materialelor. În perioada 9 – 22 aprilie, pentru fiecare bon de cumpărături în valoare de cel puțin 200 RON, clientele Depot 96 vor primi noul Ariel Pudră Lichidă, care îmbină puterea de curățare a detergentului pudră cu beneficiile celui lichid.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care au postat un comentariu in pagina concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 9 aprilie - 30 aprilie 2015. Extragerile sunt efectuate automat cu ajutorul calculatorului, în data de 30 aprilie 2015.