Acest concurs a expirat în data de 2015-12-03. Vezi concursurile active aici.
Taft sarbatoreste acum 60 de ani de expertiza in hairstyling.

Taft aniverseaza 60 de ani de expertiza in hairstyling.

Totul incepe cu celebrul slogan “Londra. Ploaie. Vant puternic. Coafura rezista” şi femeia cu parul lung si coafura impecabila care urca plina de incredere in avionul sau privat - cu totii ne amintim scenele memorabile de pe micile ecrane care au insotit anii ’90 in Romania si au adus brandul Taft in orizontul si vocabularul tuturor.

De la primul spray fixativ lansat in 1955 in Germania, pana la cea mai recenta lansare din 2015 – gama Ultimate - brandul Taft sarbatoreste acum 60 de ani de expertiza in hairstyling.

Trendsetter cu o istorie deosebita, Taft a parcurs de-a lungul anilor alaturi de femeile din intreaga lume o calatorie in lumea schimbatoare a tendintelor in hairstyling, ajutandu-le sa se bucure de fiecare data, cu fiecare nou stil in voga, de solutiile de care au nevoie pentru a obtine orice coafura, indiferent de trend sau de vreme.

Astazi, brandul se mandreste cu o importanta contributie la dezvoltarea personalitatii si stilului femeilor de-a lungul timpului, ajutandu-le sa cucereasca priviri si sa capete incredere in propria imagine, dupa cum menţiona Heidi Klum la producţia ultimului spot Taft: „Astazi ma simt precum femeia Taft care am vrut intotdeauna sa fiu”.

Raspundeti corect la intrebarea "Cati ani de expertiza in hairstyling sarbatoreste Taft?" si puteti castiga unul dintre cele 20 de kituri de hairstyling Taft, fiecare continand:

  • 1 Pudra pentru volum Taft Power Volume - confera densitate si volum instantaneu parului, fara a lasa reziduuri sau incarca parul
  • 1 Spray fixativ Taft Ultimate
  • 1 Spuma modelatoare pentru par Taft Ultimate – gama Ultimate ofera 100% fixare ce rezista pana la 48 de ore si stralucire spectaculoasa.

Concursul se desfasoara in perioada 10.11.2015 - 02.12.2015. Premiul se va acorda prin tragere la sorti in data de 02.12.2015.