Acest concurs a expirat în data de 2015-05-18. Vezi concursurile active aici.
Red Bull the cans are out there.

Campania Promotionala "Red Bull the cans are out there" se desfasoara pe o perioada de timp alcatuita din doua etape, dupa cum urmeaza:

  • Etapa 1: perioada de desfasurare a concursului – cautarea dozelor de Red Bull Editions ascunse in ilustratie - va incepe in data de 4 mai 2015, ora 7:00 si se va incheia in data de 17 mai 2015, ora 23:00;
  • Etapa 2: ridicarea premiilor - se va face incepand cu data de 4 mai 2015, ora 7:00 si pana la data de 31 mai 2015, ora 23:00;

In cadrul Campaniei Promotionale va exista un numar limitat de premii disponibile. Odata ce numarul maxim de premii a fost distribuit, participantii pot continua sa participe la Campania Promotionala, insa nu vor fi eligibili pentru a primi un premiu. Participantii vor fi notificati in cazul in care nu mai sunt premii disponibile inainte de a incepe jocul. In acest caz, participantul nu va primi niciun premiu.

Pentru a participa la Campania Promotionala trebui sa accesati pagina web a campaniei promotionale si sa urmati instructiunile pas cu pas. Obiectivul acestui jos este sa gasiti trei doze separate, ascunse in ilustratie. In fiecare caz, trebuie sa fie un Red Bull Red Edition, un Red Bull Blue Edition si un Red Bull Silver Edition. Odata ce ati gasit o doza, aveti posibilitatea sa faceti dublu click pe ea pentru a indica faptul ca respectiva doza a fost gasita. Daca gasiti toate cele 3 doze diferite si nu s-au dat inca toate premiile, veti fi notificat ca ati castigat un premiu. Pentru cautarea dozelor, puteti mari imaginea si puteti deplasa imaginea pentru a vedea partile care nu sunt vizibile pe ecranul dumneavoastra.

Dupa ce ati gasit toate cele trei doze si sunteti printre castigatori, vi se va cere sa furnizati numele dvs. complet, adresa de e-mail si numarul de telefon, sa va conectati prin Facebook Connect si sa confirmati ca sunteti eligibil pentru a participa la Campania Promotionala, si ca ati citit si sunteti de acord cu Termenele si Conditiile. Furnizand aceste informatii si conectandu-se prin Facebook Connect, participantul consimte ca numele sau, e-mailul si numarul de telefon, in plus fata de alte date furnizate prin Facebook Connect (varsta, locatie etc.), sa fie stocate pe durata necesara pentru prezenta Campanie Promotionala pentru a finaliza procesul de inmanare a premiilor.

In cadrul Campaniei Promotionale, Organizatorul va acorda un numar total de 2.000 de premii, fiecare premiu constand in 4 doze de Red Bull Editions - Red Bull Red Edition, Red Bull Blue Edition, Red Bull Silver Edition si Red Bull Summer Edition.

Castigatorii vor primi un mesaj text care va contine un cod unic. Codul poate fi valorificat pentru un premiu, in orice statie de alimentare carburanti OMV/Petrom. Castigatorii vor ridica premiul din statia selectata, avand obligatia de a prezenta codul unic primit si un act de identitate valabil. Numele si prenumele inscrise pe formularul de participare trebuie sa corespunda cu cel inscris in cartea de identitate a castigatorului.