Acest concurs a expirat în data de 2015-02-06. Vezi concursurile active aici.
Inscrie-te si castiga.

Campania „Inscrie-te si castiga” se desfasoara in perioada 22.01 – 05.02.2015.

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica si/sau juridica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 14 ani, care este abonata la newsletter-ul Ora10 si care a dat like paginii de facebook Ora10 - Ceasuri cu personalitate.

Pentru a se abona la newsletter-ul Ora10 participantii trebuie sa acceseze pagina de concurs de pe site-ul Ora10.ro si sa furnizeze urmatorele date reale, valide si unice: Nume, Prenume si Adresa de e-mail.

Un participant se poate inscrie o singura data in concurs, furnizand date reale si valide.

Premiile constau intr-un ceas de mana barbatesc Vostok - Inc Amfibia Army in valoare de 450 Ron si un ceas de mana de dama Obaku Ana in valoare de 569 Ron. Premiile se acorda in natura si nu se poate oferi contravaloarea lor in bani. Ambele ceasuri sunt originale, livrate in cutia lor originala, cu manual de exploatare si carte service. Produsele beneficiaza de garantie internationala de 2 ani si garantie locala de 1 an.

In data de 06.02.2015 vor fi extrasi, prin tragere la sorti, 2 castigatori si 2 rezerve. Tragerea la sorti va fi inregistrata si postata pe contul oficial de facebook si youtube al Ora10.