Acest concurs a expirat în data de 2015-12-25. Vezi concursurile active aici.
Bradul dulce, cadouri aduce, de la Selgros.

Zilnic, descoperă cadourile ascunse în spatele steluţelor şi inimioarelor de turtă dulce! Dă click pe ornamentul care corespunde zilei şi prin tragere la sorţi, surpriza poate fi a ta. Iar dacă eşti cuminte şi intri în fiecare zi, pe 25 decembrie poţi câştiga unul dintre cele 19 vouchere de 1.000 de lei!

Loteria publicitară “Advent Calendar” se desfășoară pe întreg teritoriul României, în perioada 01.12.2015 ora 12:00:00-24.12.2015, ora 23:59:59.

Pentru a participa la loterie, fiecare participant trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • a) sa se inscrie/conecteze la site-ul facebook.com folosind un cont valid de Facebook, cu un nume care corespunde identitatii sale dintr-un act de identitate valabil.
  • b) sa intre pe pagina de Facebook Selgros;
  • c) sa acceseze Aplicatia Advent Calendar si sa urmeze instructiunile din Aplicatie, respectiv sa deschida casuta corespunzatoare zilei in care se afla. Prin deschiderea casutei vor vizualiza un produs, pe care il vor putea câștiga sub condiția înscrierii la tragerea la sorți pentru ziua respectivă.
  • d) să furnizeze în Aplicația Advent Calendar datele personale complete: numele și prenumele, adresa de mail si magazinul cel mai apropiat din care doresc să își ridice premiul în caz de câștig.

Participantii se pot inscrie in concurs o singura data in cursul unei zile de pe durata concursului.

În cadrul loteriei publicitare vor fi acordate următoarele premii:

  • premii zilnice: 19 premii zilnice, câte 1 pentru fiecare magazin, în total 456 premii zilnice pe toata durata loteriei, fiecare constând în produsul vizualizat la deschiderea căsuței corespunzătoare zilei calendaristice.
  • premiile mari: 19 premii, câte 1 pentru fiecare magazin, fiecare constând într-un voucher în valoare de 1.000 lei.

Premiile vor fi acordate de catre Organizator participantilor prin tragere la sorti prin intermediul platformei specializate random.org. La fiecare extragere se vor desemna pe langa câștigători și câte 2 rezerve.