Acest concurs a expirat în data de 2015-06-22. Vezi concursurile active aici.
Bucura-te din plinuri de vacanta.

Competitia intitulata "Bucura-te din plinuri de vacanta" se desfasoara in perioada 01 - 21 iunie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Europa Express, de luni pana joi, cate un concurs pe zi, iar in fiecare zi de vineri vor avea loc doua concursuri, in intervalul orar 10.00 – 12.00 AM.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM si posesorii unui card MultiBonus trebuie sa se inscrie online pe site-ul oficial europafm.ro, in pagina dedicata concursului prin completarea unui formular cu urmatoarele date: nume si prenume (asa cum este trecut pe cardul MultiBonus), numar card MultiBonus, localitate, aresa de e-mail si numar de telefon.

In cazul in care sunteti posesor al unui card MultiBonus expirat, acesta nu este valid si nu poate participa in cadrul campaniei.

In fiecare zi, de luni pana vineri, unul dintre participantii inscrisi online va fi ales in mod aleatoriu de catre moderatorul emisiunii printr-un software specific, va fi sunat de catre moderator si va intra in direct la radio pentru a castiga premiul, in urma comunicarii catre moderatorul Ciprian Dinu a ultimelor patru cifre a codului cardului MultiBonus a carui posesor este si cu care s-a inscris. Daca ascultatorul care a intrat in direct raspunde corect atunci este declarat castigatorului
unui plin de carburant (echivalent a 250 de lei).

Daca ascultatorul intrat in direct cu moderatorul Ciprian Dinu a gresit cele patru cifre din codul cardului MultiBonus nu poate fi declarat castigator si se va prelua un alt ascultator in direct.

Se acorda 18 premii care constau in carduri de carburant in valoare de 250 de lei per concurs. Valoarea totala a premiilor este de 4500 lei (TVA inclus).

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.