Acest concurs a expirat în data de 2015-04-12. Vezi concursurile active aici.
CadOUL Fericit!

Şi în acest an, în apropierea Sărbătorilor Pascale, Iulius Mall Timisoara îi invită pe clienţi să descopere „CadOUL Fericit!”.

Pentru a le răsplăti fidelitatea, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber le oferă 16 televizoare LG LED şi alte 4.000 de premii garantate.

În perioada 27 martie - 11 aprilie 2015, la Iulius Mall Timisoara se desfăşoară campania „CadOU fericit!”. Toţi cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei de la magazinele lor preferate, se prezintă cu bonul fiscal la Centrul Info şi completează taloanele pot participa la tombola specială de Paşte.

Ouă de ciocolată gigant de 5,5 kilograme, papioane şic, vouchere de cumpărături la Hervis Sports şi la clubul Black Box, băuturi răcoritoare şi ciocolată delicioasă sunt premiile zilnice oferite de Iepuraşul de la Iulius Mall primilor 150 de clienţi.

În plus, în urma extragerilor din fiecare zi, de la ora 17.00, alţi 16 clienţi vor fi premiaţi cu câte un televizor LG LED cu diagonala de 32”, care va aduna toată familia în jurul lui, petrecând sărbătorile împreună.

Iulius Mall Timisoara înseninează primăvara cu oferte speciale şi le dăruieşte clienţilor cadouri aparte pentru un Paşte fericit!