Acest concurs a expirat în data de 2016-12-23. Vezi concursurile active aici.
Gama noua pentru mica ta printesa! Voila… hai sa ne jucam! Par de printesa pentru micuta ta cu Par sclipitor, noua gama de la Johnson’s.

Gama noua pentru mica ta printesa!  Voila… hai sa ne jucam! Par de printesa pentru micuta ta cu Par sclipitor, noua gama de la Johnson’s.

Bun venit intr-o lume a jocurilor si a imaginatiei, in care mica ta printesa poate deveni  protagonista unui basm frumos. Cu samponul, balsamul si spray-ul din noua gama Par sclipitor de la Johnson’s vei putea indeplini visele fetitei tale, daruindu-i atingerea magica si stralucitoare de care are nevoie. Pentru prima data, brandul specializat al Johnson’s in tratarea pielii si parului copilului lanseaza  Par sclipitor, o noua gama de produse constând intr-un sampon, un balsam si un spray, toate pentru o stralucire sporita si un par mai moale si mai matasos. De la doi la trei ani, copiii incep sa isi dezvolte personalitatea, exersând fantezia si imaginatia. Gama Par sclipitor transforma spalarea si coafarea parului intr-o activitate magica si distractiva pentru printesele casei.

Gama Par sclipitor de la Johnson’s, cu o formula inovatoare, utilizeaza proteinele din matase si o picatura de ulei de argan, pentru a spori stralucirea naturala a parului si pentru a ajuta la reducerea incretirii, lasând parul matasos, cu un aspect sanatos. Produsele Par sclipitor curata scalpul fara a lasa reziduuri, iar parul nu devine uscat si este usor de coafat. Compozitia produselor din aceasta colectie ofera beneficii in plus: Formula anti-incretire; Hypoalergenic; Formula No more Tears; Parfum sofisticat. *Citeste mai mult despre acest produs aici.

Noua gama de la Johnson's este mai mult decât un sampon, un balsam si un spray. Cu Par sclipitor copilul tau se va bucura de o baie distractiva, o coafura ca din basme si un par cu adevarat de printesa!  samponul Par sclipitor a fost creat pentru ca parul printeselor sa fie mai fin, mai stralucitor si mai matasos. Cu proteine din matase, ulei de argan si formula No More Tears®, noul sampon Par sclipitor este alegerea perfecta pentru parul delicat. in plus, are un parfum placut, care sporeste placerea timpului pentru baie si este hypoalergenic*. (* Compus pentru a minimiza riscul de alergie). Spray-ul Par sclipitor este ultimul pas spre parul perfect pentru printesa ta. Aplicarea pe par umed ori uscat usureaza pieptanarea, fara grija parului incurcat, rezultând un par mai moale, mai stralucitor si mai matasos, inca de la prima folosire. Este amanuntul pentru ca fiica ta sa traiasca propriul basm! 

Participa la concurs in perioada 15 - 22 decembrie 2016, raspunde corect la intrebarea "Ce fel de proteine contine formula inovatoare a gamei Par sclipitor de la Johnson’s?" si poti castiga unul dintre cele 16 seturi cu noua gama de la Johnson’s!