Acest concurs a expirat în data de 2015-12-01. Vezi concursurile active aici.
Te transforma pe loc in cavaler al mesei de joc!

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei in perioada 01.11.2015 - 30.11.2015, de luni pana duminica, exclusiv in magazinele Billa in conformitate cu programul de functionare al magazinelor, afisat la sediul acestora.

In perioada campaniei promoterii campaniei vor activa in locatiile participante, exclusiv in zilele de sambata si duminica, intre orele 10:00 - 18:00.

Produsele participante la campanie sunt exclusiv produsele Ferrero marca Kinder Semifreddi, respectiv

  • Kinder Felie de Lapte in ambalaj de 28 de gr;
  • Kinder Pingui in ambalaj de 30 gr;
  • Kinder Pingui Cocos in ambalaj de 30 gr;
  • Kinder Maxi King in ambalaj de 35 gr;

Pentru ca un participant sa poata participa la prezenta campanie si sa poata intra in posesia  unuia dintre premiile acordate in cadrul prezentei campanii, acesta trebuie sa respecte  urmatorul mecanism:

  • Sa achizitioneze, in perioada campaniei, mai precis in oricare zi din perioada campaniei, din oricare din locatiile participante, minim un produs participant sau mai multe produse participante (in orice combinatie), in valoare totala de minim 10 RON, specificat(e) pe acelasi bon fiscal emis in locatia participanta respectiva.
  • Pentru a fi validat, Bonul fiscal trebuie sa fie emis in perioada campaniei, mai precis in oricare zi din perioada campaniei, de oricare locatie participanta, sa ateste achizitionarea produselor participante si sa nu aiba inscrisa nicio mentiune legata de acordarea anterioara, pe baza sa, a vreunui premiu, in cadrul acestei campanii.
  • In cazul in care participantul respectiv detine un card de fidelitate Billa si bonul fiscal este eligibil, participantul este inscris automat pe baza cardului la tragerea la sorti in urma careia poate fi desemnat unul dintre cei 150 castigatori al unui singur joc Board Game: Urzeala tronurilor, Bang, Catan, Carcassonne sau Dominion. Atribuirea tipului de joc castigat va fi facuta random in limita stocului disponibil pentru fiecare in parte. 

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt urmatoarele:

  • 150 de premii constand intr-un board game (Urzeala tronurilor, Bang, Catan, Carcassonne sau Dominion – atribuire random a tipului de joc pentru fiecare castigator)

Tragerea la sorti va avea loc in intervalul a maxim 15 zile de la data finalizarii promotiei, respectiv pana in 15.12.2015, la sediul Partenerului Billa Romania S.R.L., din Bucuresti.