Acest concurs a expirat în data de 2014-07-05. Vezi concursurile active aici.
Castiga unul dintre cele 15 premii Gillette Venus Classic!

Gillette Venus Classic, aparatul de ras special creat pentru femei, ti-a pregatit premii speciale pentru picioare catifelate dintr-o singura alunecare

Vara se apropie, iar dorinta ta de a te bucura de materiale vaporoase si usoare este direct proportionala cu cresterea temperaturilor de afara. Fuste plisate, matasuri in culori pastelate, transparente, imprimeurile florale si, chiar, logo-mania – toate aceste tendinte pentru vara 2014 asteapta sa-si faca loc in garderoba ta. Si pentru ca intelege cat de important este pentru tine sa-ti exprimi stilul vestimentar, fara a tine cont de parul nedorit, Gillette Venus iti ofera solutia picioarelor catifelate – sistemul Gillette Venus Classic.

Primul aparat de ras din lume creat special pentru femei, Gillette Venus Classic este un sistem de indepartare a parului nedorit ce se adapteaza formelor curbate ale femeilor, lasandu-ti pielea catifelata dintr-o singura alunecare.  

Sistemul Venus Classic are 3 lame de inalta precizie si pernite protectoare pentru a-ti oferi un ras cat mai aproape de piele. Forma unica, ovala a aparatului de ras incorporeaza trei lame aliniate progresiv, inconjurate de pernite de protectie moi. Pe masura ce indepartezi parul nedorit, pernitele protectoare se muleaza formelor feminine si ridica firele de par pentru un ras cat mai aproape de piele.

Acestor caracteristici li se adauga - manerul special gandit pentru a-ti oferi o prindere usoara, manevrabilitate si control, chiar si in dus. Si, pentru a stii cand este momentul sa schimbi rezerva Gillette Venus, culoarea pernitelor protectoare se diminueaza si te atentioneaza ca rezerva respectiva nu iti mai ofera rezultate optime.

O singura alunecare cu Gillette Venus Classic este suficienta pentru a obtine pielea catifelata pe care ti-o doresti. Nu este nevoie sa treci cu aparatul de ras de mai multe ori peste aceeasi zona – sistemul avansat Gillette Venus indeparteaza chiar si cele mai mici fire de par, lasandu-ti pielea catifelata pentru mai mult timp. Usor, fara sa necesite mult timp, accesibil si cu rezultate – aceasta este solutia de indepartare a parului nedorit propusa de Gillette Venus Classic. 

Si pentru ca parul nedorit sa nu mai fie o problema, nu mai trebuie decat sa raspunzi la intrebarea de mai jos, iar Gillette Venus Classic iti va oferi solutia rapida si simpla pentru picioare catifelate dintr-o singura alunecare.

Participa la concurs in perioada 24 iunie - 4 iulie, raspunde corect la intrebarea de mai jos si castiga unul dintre cele 15 aparate de ras Gillette Venus Classic.

De ce este Gillette Venus Classic aparatul de ras special creat pentru femei?

  •  pentru ca se adapteaza formelor curbate ale femeilor prin capul pivotant
  •  pentru ca are o culoare feminina
  •  pentru ca are trei lame asezate progresiv