78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 15 premii Avon!

 admin  2014.07.19  Beauty,Diverse,Trageri la sorti  2100

concurs Avon

Vara asta, AVON te pregăteşte de vacanţă! Mergi cel puţin o dată la sală şi o geantă cu tot ce ai nevoie pentru o zi la plajă poate fi a ta.

Ştim că cel mai mare câştig pe care ţi-l aduce sportul este un corp sănătos şi multă încredere în tine. Dar, uneori, nici premiile practice nu sunt de neglijat. Şi, pentru că vrem să-ţi recompensăm efortul depus, împreună cu AVON am pregătit o campanie care să-ţi aducă geanta necesară pentru plajă.

Cum poţi câştiga?

Între 18 iulie şi 15 august 2014, mergi la oricare dintre cluburile World Class Titan, World Class Fitness Center at Plaza Romania sau World Class Health Academy Cluj. Participă la o sesiune de antrenament cu grupul sau antrenează-te în sală, iar la ieşire completează talonul de la recepţie. Pe 22 august 2014, în urma tragerii la sorţi, poţi câştiga unul dintre cele 15 premii care conţine:

După antrenament răcorește-te cu gelul de duș AVON Senses Peaceful Reflection pe care îl vei găsi în locaţiile World Class participante. Doar lasă-te inspirat de mesajele înscrise pe cabina de duș și trezește-ți simțurile la viață.

Desemnarea câştigătorilor Promoţiei va fi efectuată prin tragere la sorţi în data de 22 august 2014 iar câştigătorii validaţi îşi vor putea ridica premiile din recepţia sălii World Class unde au introdus talonul, în perioada 22 august 2014 – 22 septembrie 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

World Class Titan World Class Fitness Center World Class Health Academy Cluj concursuri cu premii apă de toaletă Riviera Goddess