101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 13 seturi de produse castigatoare la Glamour Beauty Awards!

 admin  2017.12.27  Beauty,Diverse,Trageri la sorti  2435

concurs Glamour

Campania promotionala “Glamour Beauty Awards” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 15.12.2017 – 31.01.2018.

Utilizatorii se pot inscrie in concursul "Glamour Beauty Awards " astfel:

  • a) acceseaza site-ul campaniei;
  • b) voteaza produsele si personalitatile favorite din pagina campaniei, obligatoriu la toate cele 22 de categorii;
  • c) completeaza formularul de inscriere cu datele sale;
  • d) utilizatorul poate vota o data toate categoriile, validarea fiind facuta pe baza adresei de email;

In cadrul acestei campanii se vor acorda 10 premii cu cele 13 seturi de produse castigatoare la GlamourBeauty Awards. Premiile oferite la concurs nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau cu alte produse ori servicii.

In maxim 2 zile lucratoare de la finalizarea concursului, 31 ianuarie 2018, organizatorul va desemna prin tragere la sorti 10 castigatori unici si 5 rezerve din lista tuturor participantilor la concurs care respecta cerintele regulamentului oficial de concurs si care au efectuat cel putin o votare completa a celor 22 de categorii din campanie.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Glamour castiga premii Glamour Beauty AwardsNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.