Acest concurs a expirat în data de 2014-10-13. Vezi concursurile active aici.
Super Woman

Campania “Super Woman” este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe pe data de 01.09.2014, ora 12:00 si va dura pana la 12.10.2014, ora 23:59.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda premii prin trageri la sorti, dupa cum urmeaza:

  • Saptamanal se vor acorda 20 de premii, fiecare constand in cate o cana termoizolanta, personalizata cu tipologia de eroina rezultata in aplicatia de pe pagina de internet, in momentul inscrierii.
  • La finalul Campaniei, in data de 15.10.2014, se vor acorda 5 premii mari, fiecare constand intr-o bicicleta City DHS 2852, model 2014 + produsul ales de participant in aplicatie, in momentul inscrierii.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Campaniei
  • Sa acceseze pagina internet http://www.nivea.ro/SuperWoman. 
  • Accesand aceasta pagina, participantul va gasi aplicati de concurs, unde, in functie de propriul stil de viata bifeaza activitatile zilnice pe care le deruleaza, in doua etape, apoi trebuie sa aleaga produsul preferat dintre 5 modele: NIVEA Lotiune de Corp Hidratanta sub Dus de 250 ml, NIVEA Lapte de Corp sub Dus cu Lapte si Miere de 250 ml, NIVEA Lapte de Corp sub Dus cu Lapte si Cacao de 250 ml, NIVEA Lapte de Corp delicat sub Dus de 250 ml sau NIVEA Lapte de Corp Hranitor sub Dus de 250 ml.
  • Dupa ce a parcurs aceste etape, participantului ii va fi generata de catre aplicatia de concurs tipologia de Super Woman (super femeie) rezultata, sub forma unei povesti intr-o carte de benzi desenate, ce poate fi ulterior descarcata de catre participant, in format PDF.
  • Apoi, pentru a se inscrie in Campanie si pentru a intra in tragerile la sorti, participantul trebuie sa completeze formularul de inscriere, cu numele si prenumele, asa cum apar in cartea de identitate, adresa de domiciliu, asa cum reiese din cartea de identitate, precum si numarul de telefon. Participantii trebuie sa completeze, in intregime, corect, formularul cu datele personale si de contact. 
  • Fiecare revenire saptamanala a unui participant care nu a castigat in cadrul tragerilor la sorti saptamanale, pe pagina de internet a Campanie, cu utilizare a aplicatiei si inscriere in Campanie, constituie o sansa in plus pentru premiile saptamanale, acordate in cadrul tragerilor la sorti ulterioare momentului inscrierii suplimentare.

Dupa ce completeaza formularul participantii sunt inscrisi automat in promotie, intrand in tragerea la sorti aferenta saptamanii in care s-au inscris si cea de la finalul Campaniei, din data de 15.10.2014.