Acest concurs a expirat în data de 2016-12-02. Vezi concursurile active aici.
Vrei ca fotografia ta sa ilustreze una din paginile Calendarului Aniversar Nikon 2017 – 10 ani de Nikon in Romania?

Concursul “Galben” va fi organizat si se va desfasura in perioada 30.09.2016 - 01.12.2016.

La concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania care a implinit varsta de 16 ani la data inceperii Concursului. 

Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul nikonisti.ro si apoi sa incarce in galeria concursului o singura fotografie cu tema “Galben”. La concurs pot participa fotografiile care reprezinta in mod direct tipul de fotografie propus de tema concursului. Prin validarea intrarii in concurs, participantul se inscrie pentru a primi Calendarul Aniversar Nikon 2017 - 10 ani de Nikon in Romania. La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto digital Nikon.

Vor fi descalificate fotografiile realizate cu alte marci de aparate foto, telefoane, tablete sau aparate de filmat.

Fotografia trebuie sa contina si EXIF-ul acesteia pentru a putea intra in concurs. Vor fi descalificate fotografiile ale caror proprietati au fost modificate pentru a impiedica identificarea modelului de aparat foto care a fost utilizat.

La inscriere, participantul va fi abonat automat la newsletterul Nikonisti.

Nu este permisa retragerea fotografiilor din concurs dupa publicarea castigatorilor. 

Concursul va avea 12 castigatori ale caror fotografii vor ilustra cate o fila a Calendarului Aniversar Nikon 2017 - 10 Ani de Nikon in Romania. Fiecare din cei 12 castigatori va primi premiu un obiectiv NIKKOR, avand posibilitatea sa opteze intre NIKKOR AF-S 50mm f/1.8G si NIKKOR AF-S 35mm f/1.8G DX.

Cei 12 castigatori vor fi alesi prin jurizare de Redactia Nikonisti.