101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 11 premii cu motive traditionale romanesti!

 admin  2015.01.06  Diverse,Trageri la sorti  7253

concurs 121

"Un popor fara traditii este un popor fara viitor.", spunea Alberto Lleras Camargo. De aceea, va invitam sa redescoperiti traditiile romanesti si sa le transmiteti mai departe generatiilor viitoare.

Si pentru ca suntem intr-o luna plina de traditie si de sarbatoare, va invitam la concurs! Spuneti-ne care sunt traditiile romanesti preferate de Craciun si puteti castiga unul dintre cele 11 premii cu motive traditionale romanesti de la partenerii nostri: 

  • o pereche de pantofi pictati manual cu motive romanesti, un voucher cu reducere de 50% si un voucher cu reducere de 30% oferite de Creative Design Shoes;
  • patru papioane din lemn pictate manual cu motive romanesti oferite de Allboutique;
  • trei seturi de cani cu motive romanesti oferite de Mindblower;
  • un tricou alb imprimat cu motiv traditional romanesc oferit de Coolta.

Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa fii membru 121, sa ai domiciliul stabil in Romania si sa scrii intr-un comentariu care sunt traditiile romanesti preferate de Craciun. Castigatorii vor fi extrasi saptamanal prin tragere la sorti. De asemenea, participantii trebuie sa aiba completat domiciliul in profilul personal de pe 121.ro! 

Concursul se va desfasura intre 15 decembrie 2014 si 11 ianuarie 2015. 


PARTICIPA LA CONCURS

motive traditionale romanesti Alberto Lleras Camargo concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.