Acest concurs a expirat în data de 2015-08-24. Vezi concursurile active aici.
Testeaza gratuit noile batoane de slabit Gerlinea!

Cu Gerlinea slabesti si te mentii in forma fara a renunta la micile placeri!

Ne bucuram sa fim alaturi de tine in aceasta vara cu o solutie de managementul greutatii corporale simpla, usor de adaptat stilului tau de viata, sigura si eficienta – dieta Gerlinea.

Create de nutritionistii francezi, produsele Gerlinea au un continut echilibrat de nutrienti: minim 20% proteine (importante pentru mentinerea masei muscular), vitamine si minerale, pentru vitalitate si echilibru. In functie de obiectivul tau, personalizeaza-ti dieta cu cea mai variata gama de produse dietetice pentru controlul greutatii. 

Daca vrei sa scapi de cateva kilograme recent acumulate, inlocuieste timp de 2 saptamani 2 mese pe zi cu batoanele sau shake-urile dietetice Gerlinea – inlocuitor de masa pentru controlul greutatii aprobat de Agentia Europeana de Siguranta Alimentului, consumand alimente cu continut caloric redus la celelalte mese.

Atunci cand esti grabit/a, evita sa sa sari peste mese, este unul dintre principalii factori ce duce la acumularea kilogramelor in plus sau a problemelor de sanatate. Inlocuieste masa cu doua batoane Gerlinea, echilibrate in nutrienti, cu numai cca 230kcal/masa.

Ai mancat prea mult intr-una din zile? Urmeaza sa participi la o masa imbelsugata? Adopta pentru cateva zile o dieta de 1600kcal/zi, inlocuind una din mesele principale cu batoanele sau shake-urile Gerlinea.

Inscrie-te in campania de testare Gerlinea si bucura-te de vara!

In campanie sunt disponibile 100 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 13 iulie - 23 august 2015. Inscrierile se fac pana pe 19 iulie 2015.

Participa acum la campania de testare BuzzStore-Gerlinea!

Completeaza chestionarul de selectie in campanie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite! Asigura-te ca ai citit Regulamentul campaniei inainte de a te inscrie!

Sunt selectati acei Buzzeri al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare.