Acest concurs a expirat în data de 2018-11-01. Vezi concursurile active aici.
Nicicand prepararea delicateselor n-a fost mai usoara. Cu Tefal ai cele mai noi tehnologii pentru prepararea mancarii, in cel mai scurt timp.

Lasa-te sedus/a de Tefal in bucatarie!

Tefal te cucereste in noua campanie de testare BUZZStore cu o gama de ultima ora de produse ce iti vor deveni rapid aliatul nr. 1 in bucatarie. Fie ca e vorba de prepararea torturilor sau prajiturilor, de coacerea unei paini la tine acasa sau de transformarea fructelor si legumelor in salate, smoothie-uri sau sucuri pline de vitamine, Tefal iti ofera solutii fiabile, rapide in produsele sale de ultima generatie. Descopera-le si pune-le la treaba in zeci de preparate!

SET 11 PIESE TEFAL INGENIO EXPERTISE L6509902

Datorita tehnologiei Ingenio ce confera 100% siguranta, poti trece de la o tigaie la alta printr-un simplu click. Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor, poti servi direct pe masa sau sa depozitezi mancarea ramasa in frigider.

CHOPPER MANUAL K1320404

Fiind mic si compact, este usor de folosit si foarte rapid, ideal pentru a toca usturoi, ceapa, morcovi, ridichi, ardei, fructe, chiar si bucatele de carne de pui (piept de pui sau carne fara oase si fibre). Curatarea se face extrem de usor, deoarece componentele sale sunt demontabile ceea ce face ca ele sa poata fi curatate individual.

MAȘINA DE PÂINE PAIN ET TRESORS PF250135

Adaugă un plus de savoare preparatelor tale facute acasă! Această mașină compactă și multifuncțională îți oferă multiple posibilități la tine acasă. Datorită celor 20 de programe automate, poți prepara cu ușurință pâine, pizza, terci, cereale, iaurt și multe altele.

BLENDER DE MARE VITEZĂ ULTRABLEND COOK BL962B38

Gătește și mixează o gamă mare de preparate gustoase, calde sau reci! Cu Ultrablend Cook, te poți bucura de orice preparat iți dorești, cald sau rece. Datorită funcției de control a temperaturii, ce eliberează perfect aromele și a tehnologiei Tripl’Ax® Pro ce oferă rezultate perfecte de mixare, cu adevarat impresionante.

MIXER VERTICAL QUICKCHEF 3 ÎN 1 HB656838

Cu blenderul de mână Quickchef, bucură-te de putere optimă, cu minim de efort. Prepară în cel mai scurt timp o gamă largă de preparate, datorită motorului de 1000 W și păstrează controlul cu cele 20 de viteze.

ROBOT DE BUCĂTĂRIE WIZZO QB307538

Ajutorul tău în bucătărie! Cu ajutorul setului pentru patiserie ce include telul cu tehnologie patentată Flex Whisk succesul este garantat. De acum  prepararea de biscuiții, pizza, prăjiruri sau torturi nu va mai reprezenta un secret pentru tine!

MAȘINĂ DE TOCAT CARNE HV8 PLUS 11 ÎN 1 NE685838

Performanță de durată! Folosește mașina de tocat HV8 Plus, împreună cu accesoriile incluse, pentru a prepara rețetele tale preferate – chifteluțe, paste bolognese, burgeri, salate, garituri și cârnați.

EXPRESORUL CALVI LATTE KRUPS XP345810

Expresorul perfect pentru un cappuccino cu spuma cremoasa și consistentă, datorita pompei de presiune și accesoriul pentru cappuccino, pentru o experiență tip barista de fiecare dată.

In campanie sunt disponibile 110 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 28.07.2018 - 31.10.2018.

Participa acum la campania de testare BuzzStore. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici  aici - esti la un click distanta!

Completeaza chestionarul de selectie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!

Cum poti pastra produsele CADOU la finalul campaniei de testare?

  • # Esti fan al paginilor de Facebook si Instagram BUZZStore si Tefal. Ai link-urile paginilor in Regulament.
  • # Postezi doua actualizari de stare pe profilul personal de Facebook sau Instagram, cu vizibilitate publica cu impresii din perioada de testare, folosind imagini cu produsul testat si numele acestuia.
  • #Postezi recenzii de produs pe site-urile care comercializeaza produsele testate. Numarul de recenzii variaza in functie de produsul testat; de aceea este foarte important sa consulti ghidul de BUZZ sau regulamentul campaniei.
  • # Postezi un articol pe blogul propriu, daca ai unul SAU pe un forum/ grup de beauty pe retele de socializare.
  • # Completezi integral, cu informatii sincere, in maxim cinci zile lucratoare de la informarea pe e-mail, chestionarul de finalizare a campaniei.
  • # Incarci in My BUZZ raportul de activitate care sa ateste postarile efectuate in campanie, asa cum apar ele in regulament.

In situatia in care vei fi selectionat/a pentru testare, in functie de criteriile specifice acestei campanii, BUZZStore iti va trimite GRATUIT aparatele de bucatarie Tefal din dorința de a afla părerile tale și ale prietenilor tăi după testare! Produsele se vor repartiza tinand cont de profilul personal al fiecarui participant. Produsele vor fi livrate in perioada august-septembrie. Este foarte important să fii activ/ă în campanii, părerile tale și ale prietenilor sunt foarte importante pentru noi! În plus, activitatea ta în campanii este recompensată cu puncte de BUZZ pe care le poți transforma în bonuri CADOU. Mai multe info despre programul de beneficii găsești pe site, in sectiunea Despre noi.