101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 100 de blendere de bucatarie Philips!

 admin  2017.12.26  Electronice,Trageri la sorti,Electrocasnice  2067

concurs Dr. Oetker

Campania promotionala „Esente exotice, retete autentice!“ se va desfasura in perioada 9 decembrie 2017 – 31 ianuarie 2018.

La aceasta promotie participa oricare dintre produsele Dr. Oetker, indiferent daca au sau nu o eticheta promotionala autocolanta aplicata pe ambalaj. Produsele Dr. Oetker participante sunt:

  • Esenta Naturala Vanilie de Madagascar 35 ml
  • Esenta Naturala Vanilie de Madagascar cu Seminte de Vanilie 35 ml
  • Esenta Naturala Menta Americana 35 ml
  • Esenta Naturala Migdala Marocana 35 ml
  • Esenta Naturala Lamaie Siciliana 35 ml 

Ce trebuie sa faca participantul:

  • sa prepare un desert folosind unul dintre produsele participante;
  • sa intre pe www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei si sa inscrie fotografia cu desertul preparat langa unul sau mai multe produse participante in perioada 9 decembrie 2017 - 31 ianuarie 2018;

Un participant poate inscrie in concurs maxim 5 fotografii diferite intr-o zi calendaristica. 

Premiile campaniei constau în:

  • 100 x Blender de bucatarie Philips

Extragerea premiilor se face pe baza momentelor norocoase, stabilite in prezenta unui notar. Inainte de inceperea promotiei se face o tragere la sorti. Se vor extrage un numar de momente norocoase = numar de premii ce trebuie acordate in cadrul promotiei. Momentele se extrag in formatul: zi/luna/an ora: minut si numar de ordine. Numarul de ordine numara al catelea mesaj dupa momentul norocos este cel castigator. Acest mecanism se va aplica in cazul premiilor saptamanale. Va fi desemnat câstigător, participantul care se inscrie pe pagina web www.oetker.ro - sectiunea dedicata promotiei si care primeste numarul de ordine castigator.

Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Dr. Oetker castiga premii castiga blender blender PhilipsNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.