Acest concurs a expirat în data de 2015-05-16. Vezi concursurile active aici.
Voteaza culoarea verii.

Campania " Voteaza culoarea verii"  se desfasoara in perioada 24.04.2015 - 15.05.2015, pe intreg teritoriul Romaniei.

In vederea participarii la campanie, participantii trebuie sa parcurga in mod cumulativ urmatoarele etape:

  • sa aiba un profil personal pe Facebook sau sa isi creeze unul in cazul in care nu au;
  • sa intre pe pagina de Facebook Schwarzkopf Romania si apoi in tab-ul de aplicatie "Voteaza culoarea verii";
  • sa inscrie in perioada campaniei in aplicatia "Voteaza culoarea verii" prin completarea corecta si completa a tuturor campurilor din formularul de inscriere: nume, prenume, adresa de e-mail, numar telefon;
  • sa isi manifeste optiunea cu privire la culoarea preferata din gama Palette Perfect Care Color prin apasarea butonului "Vot"din dreptul acesteia;

Toti cei care vor completa in integralitate formularul de inscriere si isi vor exprima votul pentru culoarea verii, intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 10 premii constand in produse de ingrijire a parului Gliss.

In cadrul prezentei campanii se vor acorda aleatoriu, prin tragere la sorti, 10 de seturi Gliss, un set constand in 1 bucata sampon Gliss Oil Nutritive 250 ml, 1 bucata balsam spray Gliss Oil Nutritive 200 ml si 1 bucata masca pentru par Gliss Oil Nutritive 200 ml. 

La tragerea la sorti pentru cele 10 de seturi Gliss Oil Nutritive vor participa toti cei care s-au inscris valid in aplicatia "Voteaza culoarea verii", in perioada campaniei. Aceasta tragere la sorti va avea loc pe 18.05.2015.