108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 seturi a cate 4 editii limitate de poveste Nivea Creme!

 admin  2015.10.03  Beauty,Trageri la sorti  1942

concurs Nivea

Campania "Povestile Nivea 1" este organizata si desfasurata pe teritoriul Romaniei, in perioada 2 octombrie 2015 – 7 octombrie 2015.

Pentru inscrierea la concurs, participantul trebuie sa acceseze pagina de Facebook Nivea Romania si sa raspunda corect, printr-un comentariu la postul concursului. Fiecare persoana poate sa participe la concurs de cate ori doreste, dar poate sa castige un singur premiu, o singura data, pe toata durata concursului.

Premii:

  • 10 seturi x 4 editii limitate de poveste Nivea Creme

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti filmata, care se va realiza in data de 9.10.2015, prin intermediul platformei disponibila pe site-ul random.org.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Nivea Nivea Creme Povestile Nivea castiga premii Povestile Nivea 1Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.