76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 premii oferite de Green Sugar!

 admin  2015.07.21  Diverse,Health & Fitness,Trageri la sorti  1456

concurs Eva.ro

Indulceste-ti vara sanatos si natural! Green Sugar te invita sa castigi premiul care, in perioada vacantei, imbina cele ingredientele speciale ale unei veri de vis: romantismul, relaxarea, grija pentru silueta si sanatatea! Castiga unul dintre cele 10 premii ale concursului “Indulceste-ti vara sanatos si natural!”.

Green Sugar, singurul indulcitor 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic, care la coacere, fierbere sau congelare nu isi schimba consistenta, gustul sau puterea de indulcire, este primul indulcitor din Stevia Rebaudiana, dulce ca zaharul, dar lipsit de gustul amar specific produselor din Stevie. Nu schimba gustul alimentelor pe care le indulceste!  Este recomandat femeilor insarcinate sau aflate in perioada de alaptare, precum si copiilor incepand cu varsta de 2 ani.

Participa la concurs in perioada 20 iulie - 20 august 2015 raspunde corect la intrebarea "Care sunt ingredientele naturale din care este produs Green Sugar?" si poti castiga unul dintre cele 10 premii oferite de Green Sugar.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Green Sugar concursuri online castiga premii Green Sugar