Acest concurs a expirat în data de 2015-02-16. Vezi concursurile active aici.
Spune-ne ce surpriza cauti pentru partenerul tau de Valentine’s Day si poti castiga 10 premii, in bonuri valorice, fiecare in valoare de 100 lei.

Promotia se va desfăşura în perioada 12 februarie – 15 februarie 2015.

Pentru a participa la Promoție, participanţii trebuie să urmeze următorii paşi:

  • Mai întâi, participanţii vor trebui sa citească întrebarea din tab-ul dedicat Promotiei de pe Pagina de Facebook si să aleagă un răspuns din cele prezente.
  • Ulterior, in vederea inscrierii în Promoție, participanții vor trebui să completeze corect și complet formularul de înscriere la concurs, cu următoarele date: Nume, Prenume, E-mail, Număr de telefon mobil.
  • Participarea la Promoție este condiționată de bifarea opțiunii „Sunt de acord cu Regulamentul Concursului” si de „Vreau sa primesc informari despre cele mai noi reduceri de la BILLA”
  • Finalizarea înscrierii se face după apăsarea butonului „Inscrie-te in concurs”.

Tragerea la sorţi se va desfăşura in data de 17 februarie 2015.

Toți participanții care au răspuns la întrebarei și au completat corect și complet formularul de înregistrare, au bifat că sunt de acord cu acest Regulament Oficial vor fi înregistraţi pentru tragerea la sorți pentru câștigarea unui singur premiu dintre cele prevăzute mai jos.

La finalul Promoției, in data 17 februarie 2015, se va efectua tragerea la sorti prin intermediul site ului random.org, dintre toti participantii unici valizi care si-au inscris datele de contact în tab-ul de concurs si care au finalizat inscrierile pana la data de 15 februarie 2015, ora 23:59 (inclusiv). In urma tragerii la sorți vor fi desemnaţi 10 castigatori si 5 rezerve.

În cadrul prezentului concurs se vor acorda 10 premii a 100 de Lei (TVA inclus), achitati prin bonuri valorice Billa.

Câştigătorii premiilor vor fi anunțati pe Pagina de Facebook în cel mult 5 zile lucrătoare de la data validării acestora.