108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 premii a cate 200 lei!

 admin  2015.07.02  Bani,Trageri la sorti  2446

concurs Telecredit

Concursul se desfasoara in perioada 01.07.2015 - 15.08.2015, pe teritoriul Romaniei.

Pot participa la concurs toate persoanele care indeplinesc urmatoarele conditii:

  • a) sunt persoane fizice, de cetatenie romana, cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii concursului;
  • b) au intrat pe pagina telecredit.ro si au completat formularul de contact;
  • c) au raspuns corect la intrebarea „Care este suma maxima pe care o poti obtine aplicand pentru un imprumut Telecredit?” in campul de comentarii din forumularul de contact;

Premiile, in numar de 10, constand in sume de cate 200 lei, se vor acorda in urma in urma extragerii care va avea loc in perioada 16.09.2015 - 17.09.2015. Extragerea este efectuata electronic, prin intermediul unui program cu distributie aleatorie, random.org. Imediat dupa validare, castigatorii vor fi anuntati de Organizator, atat prin e-mail, cat si telefonic, pentru a li se comunica modalitatea in care pot intra in posesia premiului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online castiga premii castiga bani bani online bani pe net concurs TelecreditNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.