Diverse • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 premii CasaBella Lac lucios 2 in 1 pentru garduri, oferite de Policolor!

Adăugat de concursoman în data de 2015.08.25 • 1222 vizualizări

concurs Eva.ro

Policolor continua seria lansarilor de produse noi si completeaza astfel portofoliul Policolor cu un nou lac, CasaBella lac lucios 2 in 1 pentru garduri.

Policolor continua seria lansarilor de produse noi si completeaza astfel portofoliul Policolor cu un nou lac, CasaBella lac lucios 2 in 1 pentru garduri.

CasaBella lac lucios 2 in 1 pentru garduri se foloseste pentru protectia si decorarea gardurilor din lemn expuse influentei factorilor atmosferici in mod direct.

Produsul se poate aplica si pe alte structuri din lemn, precum: mobilier de gradina, case din lemn, stresini, lambriuri, usi, ferestre. 

CasaBella lac lucios 2 in 1 pentru garduri este disponibil in 5 variante de culori –mahon inchis, stejar, pin, wenge, cires –dar si in varianta incolor lucios.

Beneficiile functionale ale laculu isunt, primul fiind cel mai important: 

  • Rezistenta la UV
  • 2 in 1 protectie si decorare
  • Luciu ridicat
  • Consum: pana la 14 mp/l/strat, in functie de natura suportului si de metoda de aplicare

Participa la concurs in perioada 24 august – 4 septembrie 2015, raspunde corect la intrebarea "Care este cea mai importanta caracteristica a produsului Casa Bella lac lucios 2 in 1 pentru garduri?" si poti castiga unul dintre cele 10 premii CasaBella Lac lucios 2 in 1, oferite de Policolor!

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS