Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-10-11. Vezi concursurile active aici.
Ceresit Aero 360º Alb si Silan Sensitive au grija de sanatatea familiei tale.

Confortul ar trebui sa fie primul cuvant care iti vine in minte cand vine vorba de casa.

Stiai ca unul dintre cei mai importanti factori care influenteaza starea noastra de confort este procentul umiditatii relative a aerului? Pentru un mediu sanatos si o stare de bine, acest procent trebuie sa se situeze intre 45% si 65%. Altfel, umiditatea excesiva poate afecta sanatatea familiei, dar si starea locuintei.

Pare greu de crezut, insa o familie produce zilnic in jur de 12 litri de apa sub forma de vapori, prin activitatile casnice de baza. Umiditatea excesiva produsa prin gatit, spalatul rufelor si dus poate fi tinuta sub control cu ajutorul unui aparat inovator si practic. Ceresit AERO 360º Alb, cu noul sistem de absorbtie a umiditatii, ofera o circulatie a aerului de 360° si elimina mirosurile neplacute. Aparatul nu consuma curent electric, ci functioneaza cu ajutorul unei tablete absorbante ce extrage umiditatea din aer si o transforma in solutie salina. Tableta se dizolva pe masura ce absoarbe umiditatea, iar odata ce recipientul este plin trebuie doar sa arunci solutia salina acumulata.

Acum ai un motiv in plus sa tii umiditatea departe de casa, pentru ca Ceresit Stop Umiditatii iti vine in ajutor cu o promotie de luat acasa. In aceasta perioada, la cumpararea unui aparat Ceresit AERO 360º Alb, editie limitata, primesti gratuit un balsam de rufe Silan Sensitive 1L. Iti protejezi casa de umiditate si mirosuri neplacute cu Ceresit AERO 360 º Alb si iti protejezi pielea delicata cu ajutorul balsamului Silan Sensitive.

Profita de promotie si tine alergiile la distanta!

In plus, poti castiga unul dintre cele 10 pachetele promotionale Ceresit AERO 360º Alb + Silan Sensitive 1L puse la bataie daca raspunzi corect la urmatoarea intrebare simpla: "Care dintre urmatoarele beneficii se regaseste printre cele oferite de Ceresit Aero 360º?"

Posteaza raspunsul tau pe forum, in cadrul topicului special deschis.

Perioada concurs: 23 septembrie - 10 octombrie 2014.