Health & Fitness • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 pachete cu produse Himalaya!

Adăugat de concursoman în data de 2015.09.05 • 1496 vizualizări

concurs Himalaya

Cum iti pregatesti copilul pentru intrarea in colectivitate?

Scoala se apropie, iar copiii trebuie pregatiti pentru intrarea in colectivitate. Sfatulparintilor.ro si Prisum – Himalaya te invita la un concurs, pentru a castiga premii de cea mai buna calitate pentru copilul tau.

Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs in zona de comentarii si poti castiga unul dintre cele 10 pachete cu produse Himalaya. Produsele Himalaya sunt realizate din ingrediente 100% naturale si sunt extrem de benefice pentru sanatatea copilului tau.

Cum participi:

Vino pe site in perioada 1 - 10 septembrie 2015, raspunde la intrebarea ”Cum il pregatesti pe cel mic pentru intrarea in colectivitati (gradinita sau scoala)?”, in zona de comentarii.

Ce castigi:

Unul dintre cele 10 pachete continand produse Himalaya: Sirop Septilin, Sirop Koflet, Balsam decongestionant nazal, Balsam hranitor pentru buze. Fiecare castigator va primi in plus o umbrela.

Vor fi premiate cele mai utile, practice si inspirate 10 raspunsuri. Castigatorii vor fi anuntati vineri 11 septembrie 2015, in cadrul articolui care prezinta concursul.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS