Acest concurs a expirat în data de 2014-07-15. Vezi concursurile active aici.
Castiga unul dintre cele 10 locuri in competitia culinara dedicata copiilor, Arena Bucatarasilor!

Concursul “Arena Bucătăraşilor - Fă-l Mare Chef!” se desfăşoară în perioada 30.06.2014, ora 10:00 - 14.07.2014, ora 19:00.

La acest concurs pot participa părinţii care au copii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 10 ani şi care au domiciliul în unul dintre oraşele Arad, Bacău, Braşov, Brăila, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Suceava, Tg. Mureş sau Timişoara

Participanţii trebuie să fie titulari de cont Facebook, să intre în aplicaţia “Arena Bucătăraşilor - Fă-l Mare Chef!” şi să urmeze paşii de înscriere: 

  1. Să completeze numele complet (nume şi prenume) al copilului pe care doresc să îl înscrie în concurs; 
  2. Să completeze vârsta copilului (acesta trebuie aibă vârsta între 7-10 ani împlinită până la data de 10.09.2014 inclusiv, pentru ca participarea în concurs să fie considerată validă); 
  3. Să încarce o poză în care copilul pregăteşte mâncare – în imagine trebuie să se vadă cum copilul a folosit ingrediente sau alimente, cum le-a amestecat sau cum le-a tăiat, ori cum le-a combinat etc. Prepararea mâncării poate fi făcută la foc sau la rece (ambele variante sunt acceptate). 
  4. Să descrie o reţetă pe care copilul ştie să o prepare – o descriere de maxim 400 de caractere cu ingredientele şi cantităţile pe care le foloseşte copilul pentru preparare. 
  5. Să aleagă unul dintre cele 11 personaje supereroi ai campaniei “Sanatatea începe din farfurie” (Ardeiul, Broccoli, Căpşuna, Ciuperca, Dovlecelul, Morcovul, Para, Pruna, Roşia, Strugurele, Varza).

Participanţii ai căror copii vor fi declaraţi câştigători vor fi stabiliţi în 2 etape. Etapa 1: acumulare de voturi; cele mai votate 20 de poze înscrise de Participanţi trec în etapa 2: jurizare pe baza criteriilor menţionate. 

Fotografiile se pot încărca în perioada 30.06.2014 ora 10.00 – 14.07.2014 ora 19.00. Perioada de votare este identică cu cea menţionată anterior. Un titular de cont de Facebook va putea vota o singură dată aceeaşi imagine înscrisă în concurs; odată acordat votul, acesta nu poate fi retras. Un titular de cont de Facebook va putea vota oricâte imagini din concurs, însă pe fiecare dintre ele numai o singură dată. 

Cei 20 de participanţi calificaţi în etapa de jurizare vor fi afişaţi în aplicaţie în data de 15.07.2014. Aceştia trebuie să transmită organizatorului, până la data de 22.07.2014, un e-mail pe adresa contact@selgros.ro prin care să comunice datele lor de identificare: numele, prenumele, adresa poştală, data naşterii şi adresa de e-mail, seria şi numărul cărţii lor de identitate şi totodată vor trimite ca ataşament o declaraţie pe proprie răspundere semnată. 

Cei 10 Participanţi ale căror poze au fost declarate câştigătoare în urma jurizării vor fi anunţaţi în aplicaţie în data de 25 iulie şi contactaţi telefonic.

Participanţii ale căror poze vor fi declarate câştigătoare vor fi premiaţi cu 10 invitaţii de participare în concursul Arena Bucătăraşilor, pentru copiii care apar în aceste poze, din cadrul Marii Finale a competiţiei Arena Bucătarilor, care va avea loc în data de 10 septembrie 2014, la Bucureşti.