Acest concurs a expirat în data de 2016-01-30. Vezi concursurile active aici.
Anul Nou te premiaza cu produse pentru sanatatea pielii bebelusului tau.

Inceputul unui an nou vine cu o serie de schimbari pozitive pe care dorim sa le adoptam spre binele nostru si al familiei noastre.

Una dintre acestea ar putea viza ritualul de ingrijire a pielii bebelusului tau, care trebuie sa fie adaptat conditiilor meteorologice dificile din aceasta perioada.

Nivea Baby iti ureaza un An Nou cu sanatate pentru pielea bebelusului tau si iti face cadou Gama Soft cu produse menite sa asigure cea mai blanda si corecta ingrijire a celor mici.

Castiga-le si bucura-te de cea mai buna ingrijire de care poate beneficia copilul tau, in fiecare zi a anului 2016!

Ce trebuie sa faci?

Raspunde corect la intrebarea "In timpul iernii, baita bebelusului este bine sa fie facuta ..." si demonstreaza-ne ca stii sa ai grija corect de pielea micutului tau in sezonul rece!

Raspunsul corect la intrebarea concursului "Anul Nou te premiaza cu produse pentru sanatatea pielii bebelusului tau!" iti aduce in dar un premiu constand in:

  • Lotiune de Spalare "Din Cap Pana-n Picioare" 
  • Servetele umede Soft & Cream 
  • Crema hidratanta pentru corp 

Accepta cadoul de Anul Nou de la Nivea Baby!

Raspunde la intrebarea concursului si castiga unul dintre cele 10 kit-uri de ingrijire a pielii bebelusului tau, pe care il poti folosi cu succes in orice anotimp!

Perioada de participare este 07 ianuarie 2016 - 29 ianuarie 2016. Extragerea castigatorilor se va face pe 29 ianuarie 2016.