Acest concurs a expirat în data de 2015-09-06. Vezi concursurile active aici.
Societatea inca are idei preconcepute despre fete.

"Fetele nu pot fi curajoase" şi "fetele nu sunt puternice" sunt două expresii restrictive care par a fi dintr-o epocă de mult apusă, dar adevărul este ca le auzim constant și astăzi. În realitate există o singură regulă: fii De Neoprit!

Noul videoclip Always #caofată "De Neoprit" dezvăluie modul în care prejudecățile sociale limitează evoluția firească a fetelor. Un experiment social realizat recent de Always arată că multe dintre fetele din ziua de azi se simt limitate de așteptările societății față de femei. În realitate, cel mai recent sondaj Always arată că 72% dintre fete consideră că societatea le ține pe loc și le împiedică să își valorifice la maxim potențialul, dictându-le ce ar trebui şi ce nu ar trebui să facă.

Always, lider mondial în domeniul produselor de îngrijire pentru femei, continuă campania #caofată cu videoclipul "De Neoprit". Noul videoclip subliniază modul în care așteptările societății au un impact profund asupra nivelului de încredere al fetelor, în special în perioada pubertății. Fetele şi femeile de diferite vârste, provenind din diverse medii, au fost întrebate dacă li s-a spus vreodată ce trebuie şi ce nu trebuie să facă o fată. Află care au fost răspunsurile lor!

Participă la concurs și poți câștiga unul dintre cele 10 kit-uri ##caofată “De Neoprit”!

Fiecare kit este compus din: t-shirt, 2x sticker "Ești de neoprit".

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care au postat un comentariu in pagina concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 5 august - 5 septembrie 2015.

Extragerea este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, în data de 10 septembrie 2015.