101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 kit-uri complete de produse Savo!

 admin  2017.12.26  Diverse,Trageri la sorti  877

concurs Eva.ro

Cu toții suntem de acord ca una dintre cele mai importante dorințe ale oamenilor de pretutindeni este să îi știe pe cei dragi în siguranță.

Și mai suntem de acord că acasă este acel loc unde ne simțim în siguranță și îi avem alături pe cei dragi.

Stilul de viață alert nu ne permite să facem curățenie temeinică zilnic, dar știai că există câțiva pași care te pot ajuta să îi protejezi pe cei dragi de bacterii și alergeni?

Dezinfectează zonele unde gătești: chiuveta, blatul și masa de bucătărie, frigiderul și podeaua.

Dezinfectează zonele pe care tu și familia ta le atingeți cel mai frecvent: mânerele ușilor, robinetele chiuvetelor, capacul vasului de toaletă, întrerupătoarele, telefoanele și telecomanda, precum și tastatura laptopului.

Dezinfectează zonele în care cei mici se joacă: podeaua, pătuțul și jucăriile trebuie dezinfectate regulat. Cei mici se pot îmbolnăvi mai ușor la contactul cu bacteriile.

Savo oferă protecție imbatabilă pentru casa și familia ta și ți-a pregătit și un concurs: împărtășește cu noi ce înseamnă pentru tine curăţenia completă a casei tale. Poți câștiga unul dintre cele 10 kit-uri complete de produse Savo.

Concursul se desfășoară în perioada 22 decembrie – 19 ianuarie.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.