Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-08-19. Vezi concursurile active aici.
Fii De Neoprit, #caofata!

Noul videoclip Always #CAOFATA "De Neoprit" dezvaluie modul in care prejudecatile sociale limiteaza evolutia fireasca a fetelor. Un experiment social realizat recent de Always arata ca multe dintre fetele din ziua de azi se simt limitate de asteptarile societatii fata de femei. In realitate, cel mai recent sondaj Always arata ca 72% dintre fete considera ca societatea le tine pe loc si le impiedica sa isi valorifice la maxim potentialul, dictandu-le ce ar trebui si ce nu ar trebui sa faca.

Always, lider mondial in domeniul produselor de ingrijire pentru femei, continua campania #CAOFATA cu videoclipul "De Neoprit". Noul videoclip subliniaza modul in care asteptarile societatii au un impact profund asupra nivelului de incredere al fetelor, in special in perioada pubertatii. Fetele si femeile de diferite varste, provenind din diverse medii, au fost intrebate daca li s-a spus vreodata ce trebuie si ce nu trebuie sa faca o fata. Afla care au fost raspunsurile lor!

Fiecare kit este compus din: t-shirt, 2x sticker "ESTI DE NEOPRIT".

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 10 kit-uri #CAOFATA "De Neoprit"! Vizioneaza clipul #CAOFATA “De Neoprit”, scrie-ne un comentariu si spune-ne ce limitari ai intampinat tu si cum le-ai depasit.