105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 kit-uri #caofata

 admin  14.08.2015  Diverse,Trageri la sorti  781

concurs Perfecte

Noul videoclip Always #CAOFATA "De Neoprit" dezvaluie modul in care prejudecatile sociale limiteaza evolutia fireasca a fetelor. Un experiment social realizat recent de Always arata ca multe dintre fetele din ziua de azi se simt limitate de asteptarile societatii fata de femei. In realitate, cel mai recent sondaj Always arata ca 72% dintre fete considera ca societatea le tine pe loc si le impiedica sa isi valorifice la maxim potentialul, dictandu-le ce ar trebui si ce nu ar trebui sa faca.

Always, lider mondial in domeniul produselor de ingrijire pentru femei, continua campania #CAOFATA cu videoclipul "De Neoprit". Noul videoclip subliniaza modul in care asteptarile societatii au un impact profund asupra nivelului de incredere al fetelor, in special in perioada pubertatii. Fetele si femeile de diferite varste, provenind din diverse medii, au fost intrebate daca li s-a spus vreodata ce trebuie si ce nu trebuie sa faca o fata. Afla care au fost raspunsurile lor!

Fiecare kit este compus din: t-shirt, 2x sticker "ESTI DE NEOPRIT".

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 10 kit-uri #CAOFATA "De Neoprit"! Vizioneaza clipul #CAOFATA “De Neoprit”, scrie-ne un comentariu si spune-ne ce limitari ai intampinat tu si cum le-ai depasit.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online Always concurs Always


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail