108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 de tichete cadou in valoare de 200 RON!

 admin  2015.09.10  Vouchere,Trageri la sorti  1566

concurs Unisol

Concursul “Adevarata Zacusca Romaneasca” va incepe pe data de 01.09.2015, ora 00:00:01 si va dura pana la 31.10.2015, ora 23:59:59.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la concurs, este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  • Participantul se va inscrie la concurs, prin accesarea website-ului conserve.bucatarulunisol.ro si autentificarea in cont;
  • Participantul se va inscrie in concurs selectand ingredientele dorite, conform retetei personale de zacusca, din lista predefinita de ingrediente;

In cadrul Concursului, vor fi acordate 10 premii constand in cate un tichet cadou in valoare individuala de 200 lei (TVA inclus).

La finalul concursului, in termen de 5 zile lucratoare, organizatorul va stabili, pe baza tuturor retetelor inscrise, acea reteta care a fost introdusa de cele mai multe ori, fiind desemnata reteta castigatoare – „adevarata zacusca romaneasca”. Castigatori vor fi primii 10 participanti care au introdus reteta respectiva, in ordine cronologica.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Unisol zacusca romaneasca castiga premii concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.