Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 de tichete cadou in valoare de 200 RON!

Adăugat de concursoman în data de 2015.09.10 • 1646 vizualizări

concurs Unisol

Adevarata Zacusca Romaneasca.

Concursul “Adevarata Zacusca Romaneasca” va incepe pe data de 01.09.2015, ora 00:00:01 si va dura pana la 31.10.2015, ora 23:59:59.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la concurs, este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  • Participantul se va inscrie la concurs, prin accesarea website-ului conserve.bucatarulunisol.ro si autentificarea in cont;
  • Participantul se va inscrie in concurs selectand ingredientele dorite, conform retetei personale de zacusca, din lista predefinita de ingrediente;

In cadrul Concursului, vor fi acordate 10 premii constand in cate un tichet cadou in valoare individuala de 200 lei (TVA inclus).

La finalul concursului, in termen de 5 zile lucratoare, organizatorul va stabili, pe baza tuturor retetelor inscrise, acea reteta care a fost introdusa de cele mai multe ori, fiind desemnata reteta castigatoare – „adevarata zacusca romaneasca”. Castigatori vor fi primii 10 participanti care au introdus reteta respectiva, in ordine cronologica.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS