Acest concurs a expirat în data de 2014-10-02. Vezi concursurile active aici.
Avon amintiri olfactive

Campania promotionala „Avon Amintiri olfactive” se desfasoara in perioada: 15 septembrie – 1 octombrie 2014.

Pentru a putea participa la Campania promotionala, Participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

  1. Sa publice o amintire olfactiva legata de notele Apei de parfum Today Tomorrow Always (notele parfumului sunt frezie, trandafir si mosc) sub forma unui comentariu la articolul de prezentare a concursului „Avon Amintiri olfactive”
  2. Sa respecte perioada de desfasurare a concursului
  3. Sa nu publice un comentariu care poate fi subiectului unei actiuni de plagiat

Participantilor nu le este impusa in contrapartida nici o alta cheltuiala directa sau indirecta, iar participarea la campania promotionala este gratuita pentru toti participantii. In acest sens, toti participantii sunt inscrisi gratuit in promotie in momentul publicarii unui comentariu, in conformitate cu cele mentionate in prezentul document.

Participantii care au urmat pasii precizati la punctele 1,2 si 3 de mai sus vor fi inscrisi in campania promotionala cu premii din partea Avon ce consta in:

Desemnarea castigatorilor Campaniei promotionale va fi efectuata in doua etape:

  • Etapa 1: 2 reprezentanti Avon impreuna cu blogger-ul Radu Constantinescu vor alege cele mai frumoase 15 raspunsuri;
  • Etapa 2: Cele 15 raspunsuri finaliste vor participa la tragere la sorti la finalul campaniei, in prezenta unei Comisii formata din minim doi reprezentanti ai Organizatorului.

Ulterior, reprezentantii Organizitorului; vor contacta castigatorii si vor stabili modalitatea de inmanare a premiilor.