108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 10 de parfumuri Today Tomorrow Always!

 admin  2014.09.12  Beauty,Trageri la sorti,Concursuri cu jurizare  2074

concurs Avon

Campania promotionala „Avon Amintiri olfactive” se desfasoara in perioada: 15 septembrie – 1 octombrie 2014.

Pentru a putea participa la Campania promotionala, Participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

  1. Sa publice o amintire olfactiva legata de notele Apei de parfum Today Tomorrow Always (notele parfumului sunt frezie, trandafir si mosc) sub forma unui comentariu la articolul de prezentare a concursului „Avon Amintiri olfactive”
  2. Sa respecte perioada de desfasurare a concursului
  3. Sa nu publice un comentariu care poate fi subiectului unei actiuni de plagiat

Participantilor nu le este impusa in contrapartida nici o alta cheltuiala directa sau indirecta, iar participarea la campania promotionala este gratuita pentru toti participantii. In acest sens, toti participantii sunt inscrisi gratuit in promotie in momentul publicarii unui comentariu, in conformitate cu cele mentionate in prezentul document.

Participantii care au urmat pasii precizati la punctele 1,2 si 3 de mai sus vor fi inscrisi in campania promotionala cu premii din partea Avon ce consta in:

Desemnarea castigatorilor Campaniei promotionale va fi efectuata in doua etape:

  • Etapa 1: 2 reprezentanti Avon impreuna cu blogger-ul Radu Constantinescu vor alege cele mai frumoase 15 raspunsuri;
  • Etapa 2: Cele 15 raspunsuri finaliste vor participa la tragere la sorti la finalul campaniei, in prezenta unei Comisii formata din minim doi reprezentanti ai Organizatorului.

Ulterior, reprezentantii Organizitorului; vor contacta castigatorii si vor stabili modalitatea de inmanare a premiilor.


PARTICIPA LA CONCURS

parfum Today Tomorrow Always concurs Avon amintiri olfactive concursuri cu premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.