Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
De sarbatori, CokeStream te premiaza pentru selfie-uri Craciunesti.

Campania promotionala “Coke Stream Co-Create #4” va incepe la data de 14 decembrie 2015, ora 00:00:00, si va dura pana la data de 31 decembrie 2015 inclusiv, ora 23:59:59. 

Pentru a participa la campanie, utilizatorul trebuie sa urmeze integral pasii descrisi in continuare:

  • a) sa acceseze website-ului facebook.com;
  • b) sa isi creeze un cont personal sau sa se logheze in contul personal din reteaua de socializare Facebook;
  • c) sa acceseze paginia Facebook Coca Cola;
  • d) sa posteze public un ”selfie craciunesc”, ca si comentariu (comment) la poza oficiala care anunta Campania pe pagina Facebook Coca Cola, si sa adauge in descriere denumirea cantecului care a inspirat realizarea ”selfie-ului craciunesc” si hashtag-ul #CokeStreamRO. Fiecare postare cu un ”selfie craciunesc” cu continut diferit este echivalenta cu o sansa la castigarea unui premiu. 

Postarile “selfie craciunesc” incarcate de Participanti vor fi verificate in termen de 5 zile lucratoare de la incarcarea lor, probandu-se conformitatea si daca respecta cerintele din Regulament, in vederea participarii lor la jurizare.

Dupa incheierea perioadei campaniei se vor acorda prin jurizare 10 ceasuri de perete, confectionate din disc de vinil, diametru 30 cm, mecanism cuartz, functionare cu baterie AA, personalizate cu grafica Coca Cola.

Premiile campaniei se vor acorda prin jurizare, dupa incheierea perioadei campaniei.