Acest concurs a expirat în data de 2016-12-29. Vezi concursurile active aici.
Seturile pentru femei ofera o experienta senzoriala irezistibila.

Anul acesta, Colgate - Palmolive a început pregătirile de sărbători mai repede și aduce în magazine noile seturi special concepute pentru această perioadă a anului. Cadoul perfect poate fi ales mult mai ușor și, astfel, poți câștiga timp pentru pregătirile de sărbători.

Noile seturi Colgate - Palmolive vin cu un design atractiv, ambalaje de bună calitate, reduceri de până la 30% sau genți cadou, precum și cu o varietate de produse menite să încânte toate simțurile. Gama este variată și include șapte seturi pentru femei și trei seturi pentru bărbați, cu produse Palmolive, Palmolive Men, Lady Speed Stick și Mennen Speed Stick.

Seturile pentru femei oferă o experiență senzorială irezistibilă

Pachetele de Crăciun dedicate femeilor au în componența lor și noile produse lansate în acest an, precum gama de creme de duș Palmolive Gourmet, săpunurile lichide spumă Palmolive Magic Softness sau gelurile de duș Palmolive Limited Edition.

Sensual Relax îmbină patru produse care te încarcă cu energie pozitivă, îți hidratează pielea și te învăluie în arome de lavandă și cardamon: gelul de duș Aroma So Relaxed (250 ml), spuma de baie Aroma So Relaxed (500 ml), șamponul Softly Liss (350 ml) și antiperspirantul Lady Speed Stick Wild Fresia (45 g). Produsele sunt ambalate într-o elegantă geantă cosmetică.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie să aibă cont pe eva.ro şi să completeze toate câmpurile din profil. Participă la concurs utilizatorii care au postat un comentariu în pagina concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 14 decembrie – 28 decembrie 2016.

Extragerea câştigătorilor este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, în data de 28 decembrie 2016. Se vor extrage câştigători. Fiecare premiu va contine: un Palmolive Gel de Dus Aroma So Relaxed 250 ml, unPalmolive Shower&Bath Aroma So Relaxed 500 ml, un Palmolive Shampoo Softly Liss 350ml, un Lady Speed Stick Wild Fresia 45g.